Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #44455 üzenetére
Én is vettem egy bicót, de túl sokat nem tudtam vele közlekedni (még a seggem se tudott hozzá alkalmazkodni)...sajna most meg már elég hideg van este hozzá.
Köv héten szabin leszek, remélem napközben ki ki tudok menni majd vele...nem lenne rossz, mert igen hamar tudatosította bennem, hogy az irodai meló nem kicsit tunyáááásított el...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Olyan 100k. Azóta vettem rá km órát, kulacstartót, kulacsot, normális első hátsó lámpát, mert többnyire este tekerek...minap majdnem elcsaptam egy sünit...
Viszont így 20 év no bringázás után a fenekem alig bírt el 1-2km-et... Szal van hova fejlődni, de sajna itten van a fos idő és a bicó út se készült még el...ahol lehetne normálisan tekerni...én ugye hegyen lakom..
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #44467 üzenetére
Én ugye fociztam kéziztem középsuliba elég keményen...szal rengeteget sportoltam, lassan 5 éve irodai melóm van és nem gyengén leépült a fizikumom és kilók is jöttek rám (mondjuk ezek eddig is pikk pakk gyüttek volna rám, ha nem sportoltam volna, elcseszett szervezetem van)...erre most döbbentem rá mikor eltekertem az utca végéig és nem kaptam levegőt...pedig már nem tolok semmi káros dolog egy ideje...csak sört és jégert/unicum...
Sajna én 5-5:30 fele kelek és 17:50-18:00 közt esek haza, ilyenkor már mit tud magával kezdeni az ember? Agyilag lefáradva behuppanok a fotelembe vacsizok közben, felmegyek TS-re egy kis dio3, majd go el bicózni. Szal azt a 2 órácskát próbálom úgy tölteni, hogy agyilag/testileg vmennyire felfrissüljek.Hétvégék meg úgy alakulnak, hogy szombat piszmogás (bevásárlás, ház körüli melók, kutya séta stb) vasárnap szieszta (filmezés sorozat stb)...szal biztos nem kondiba fogok járni, mikor van végre egy kis szabadidőm...
Arról nem beszélve, hogy hétvégén alig alig akad vmi ami nyitva van...(#44466) F34R: Fenti neked is...
Gorneck#1239
-
-
zoltanz
nagyúr
-
shteer
titán
válasz Gorneck #44468 üzenetére
valószínűleg én se járnék, ha nem lenne a munkahellyel szemben
tegnap annyira kisajtoltam magamból mindent a lábedzésen, hogy utána hazamentem, levittük a macskát a kertbe fél órára, vacsi és 9kor ágyban voltam eszemet se tudom mikor volt ilyen utoljára
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
...
-
8th
addikt
válasz zoltanz #44493 üzenetére
Á, a felét sem sőt az 1/3-t sem Látom ott is lopták az üzemanyagot a sofőrök. Mi is loptuk. Minden tankolás után óra kiszed fúrógéppel kerek 46km beleteker (ennyi volt a "tankos" - laktanya út oda-vissza amit a menetlevélen duplán írtunk be de csak egyszer teljesítettük) ezután lementünk a garázsba és 20literes kannákba leszívtuk a benzint a ZIL -ből és elvittük a telephelyes főtörzsnek. Ha motorikusan rendben van a dízel Ural megáll 25 maximum 30liter körül ez a "100-on 100" csak legenda, szóbeszéd, jól hangzó sorkatonai duma. A 6.0 V8 benzines!! ZIL 131 teljes terheléssel (2,5tonna víz) nem evett meg 50litert sem százon úgy, hogy az út 1/3-át 25-30km/h sebességgel földutakon tettük meg a fennmaradó részt pedig padlón közúton 90-100között amit bír felkiáltással. Ha országúton beállsz 60-70km/h-ra a 6literes V8 benzin ruszki szörnyeteg is elmegy 30literrel.
...
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
válasz darál0w #44453 üzenetére
Végül is annak is örülni kell, hogy van egy elég stabil, használható masina.
Amúgy meg ez előzőt is nagylassan (több hónap alatt) eladtam, elcseréltem alkatrészenként.
Sok ismerősömnek meg csak konzolja van (a teló mellett), azt meg még ritkábban cserélik.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Intel bezárja Massachusetts szövetségi államban lévő hudsoni gyárát, 700 embert bocsájt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest