Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
-
F34R
nagyúr
válasz darál0w #44178 üzenetére
Nice story, akkor ujra itt a szofoso emberunk
labadra meg pech, nekem is volt bokaficamom nem egyszer sajat hibambo utobbi egy honapig gyogyult.
Ez a vicc hogy egy ilyen kis dedos kakaskodasbol mi nem lesz, bele se merek gondolni ha komolyabban megversz valakit mit is kapsz erte.(#44195) zoltanz
Magyar beszedet latni azt hogy ?
-
zoltanz
nagyúr
Ma olvastam hirdetés a PH!-n:
Geforce 8600GT-t gyorsabbra cserélne.
majdnem minden új (értelmes) kari gyorsabb ennél -
8th
addikt
Annyira azért nem nagy szám a kamu 6 magjával . És ha az árakat is megnézzük:
i3-3240 : 29.611
FX-6300 : 29.540Teljesítményben ugyanaz a kettő sőt játékok alatt hajszállal gyorsabb is az i3 miközben sokkal kevesebbet fogyaszt és nem melegszik.
Valahogy baromira nem vonzó az AMD AM3+ processzorkínálata.
...
-
csoty
aktív tag
Engem egyedül azért vonz, mert tervezek egy kisebb mATX konfigot összedobni, aztán AM3on még találni IDE csatlakozót, ami jól jön mert van itthon fölös vinyó
Az i3 teljesítménye meg megfelelő lesz annak a masinának+ OC-val talán gyorsul valamit
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
F34R
nagyúr
Jo az az intel lassito, adja a kepet es az nekem mar tokeletesen eleg
-
8th
addikt
válasz zoltanz #44236 üzenetére
khmm...
GIGABYTE GA-F2A85XM-HD3: 16 574 Ft
A10-6800K BOX: 34 964 Ft
KINGSTON HYPER-X KIT 4GB 1866MHz: 14 223 FtÖsszesen: 65 761 Ft
MSI H61M-P20 (G3): 10 820 Ft
PENTIUM G2030 BOX: 15 251 Ft
KINGMAX 4GB 1333MHz KIT: 10 693 Ft
SAPPHIRE HD7770 GHZ EDITION: 26 167 FtÖsszesen: 62 932 Ft
Akkor miről is beszélünk? Játékra APU-t? Sehol sincsen az Inteles konfighoz képest Azon is agyfaszt szoktam kapni, hogy a milyen gépet vegyek topikban a mai napig képesek APU-s konfigot játékra ajánlgatni a betévedő szerencsétleneknek. Ha szénné húzzák akkor sem eléri el még egy HD6670 szintjét sem. És komolyabb tuning esetén már kell egy középkategóriás léghűtő és a mezei óccsó helyett normálisabb tuningbarát ramok is, az pedig alsó hangon plusz 10k. És akkor jön a szerintük mindent vivő érv, hogy az APU mellé berakhatnak egy vga-t és akkor crossfire blablabla... Ja, egy HD6670 esetén az még plusz ~20k. Hihetetlenek, komolyan. Az pedig különösen szimpatikus, hogy az amd gyakorlatilag évente kukázza a foglalatait. FM1 > FM2 > FM2+. Ez a jó bő nyállal torokra tipikus esete.
...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest