Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz lockdown90 #27076 üzenetére

    Nem hiszem, hogy túl szép dolog másokat megkérdőjelezni, hogy mit miért vettek meg.
    Írta, hogy több évre vette, meg így szokott. Akkor feltehetőleg nem 13900K ról váltott, ha már csak 9. Gen-ről jött akkor is ég és föld a különbség a generációk között.. Nem mellesleg ha tetszik neki a kijelzős aio? Szíve joga megvenni, kik vagyunk mi akik ezt kérdőjelezhetik? Ez egyáltalán hogy lehet téma?
    Példa:
    Főleg úgy, hogy megnézi az átlag emberke a gyártói oldalt és azt látja hogy 8000-es ram is ajánlva van xmp-ben a strix II laphoz. Aztán elolvas egy hétvégi ph!-s ajánlót, ahol szintén le van írva, hogy 8000-ig támogatja a RAM-okat. Persze, hogy elhiszik az emberek, hogy ez működik 8000-en, és majd utólag fogja megtalálni a topicot, amikor 7600-on sem bootol.
    Tech2 laci is nemrég összerakott YT-on egy gépet, strix II-vel meg reklamozza hozzá a 8000-es ram-ot, közben a teszteredményei alapján szerintem be sem volt kapcsolva az xmp. Átlagember megnézi, elhiszi(miért ne hinné el) megveszi és nem megy neki. Akinek van kicsi esze az idejön, és ilyenkor kell az, hogy türelmesek legyetek. MINDENKIVEL!!! Imo

    #27025

    Azért mert tetszik és be akarok szerezni egyet, de mivel napi szinten munkára is használom a gépem, nem biztos rögtön lesz időm kitesztelgetni mit lehet stabilra kihozni belőle ezért addig napira szükségem lenne az xmp-re.

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák