Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz #Morcosmedve #1197 üzenetére
Nincs semmi official meg a ref/max feszekrol?
Nekem akkora mazlim van, hogy egy ugyan olyan batch szamu darabot fogtam ki mint amit Achill3us is nyuzott. HWBot-on fent van az is. Talan tole majd kerdezhetek ha szan ram par percet. Nem tudom a 4.7 mennyire realis de az 1.3-1.4v Haswell utan nagyon soknak tunik. Haswell-nel az 1.3 mar nem ajanlott 24/7-re. Kivaltkepp a ver gyenge paszta minosege miatt a cap alatt. Persze tudom a Sky az mar uj process tech + jobb paszta minoseg szoval gondolom a max adhato fesz is ezeknek megfeleloen valtozik.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
http://youtu.be/lWsEYGA1JbY - kivallo es rendkivul tartalmas Skylake review es OC video. Megeri megnezni. Valaki valamit nem ert szoljatok es forditom.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
blu79
addikt
válasz Szinyák #1203 üzenetére
- a 4790K-m 4,8Ghz-n tudja ezt az eredményt, hőfokok rendben, nálam 4,8Ghz-n ugyanilyenek a hőfokok kb, talán 1-3 fok hűvösebb
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
dqdb
nagyúr
válasz RobexX10 #1183 üzenetére
DisplayPort: igen, a processzor támogatja 4K-ban a 60 Hz-et, az alaplapnál is ellenőrizd le, de ott valószínűleg ez nem lesz probléma
HDMI: nem, a processzor csak 24p-t támogat 4K-ban, de ha támogatna is, olyan lap kell hozzá, amelyiken HDMI 2.0-s kimenet van[link]
Amikor ezt írtam, akkor még szerepelt a 6600K és 6700K esetében a HDMI 2.2 támogatás (a többi Skylake CPU még nem volt bejelentve), de mára eltűnt, csak HDMI 1.4 van. Erről olvasott valaki valamit?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
flashpointer
őstag
hoho szallingoznak a non-K procik is vegre
-
Szinyák
őstag
válasz Old FatBoy #1207 üzenetére
pedig auton feszen nagyon katasztrofális volt a helyezte prime95 el belenyalt a 90 fokba is ..
Ezek ilyen forró fejűek , de a többi játék vízzel is ugyan ez lenne helyzet pl corsair h110 vagy Cooler Master, vagy NXZT ... Szar a kupak alatt a paszta. De manuálisan beállítottam mindent a bios.-ba így 80 foknál meg áll minden ,
Játékok alatt meg nem megy 55-60 fok félé akkor mivel jászok órákon át . Az meg szerintem nagyon jóSzinyák
-
Szinyák
őstag
válasz gainwardgs #1206 üzenetére
szia jaja jól emlékszel... Eddig meg vagyok vele elégedve , kicsit szokatlan volt az elején a bios (millió beállítás, opció)
Bios frissítéssel kezdtem a műveletet , így minden ment elsőre.. Teljesítménye brutális , a 2500k is megállja a helyét mai napig, de azért persze érződik a különbség. Most már kihajtja a Vga.-t mindenhol .
Mondom kipróbálok egy 3Dmark firestrike tesztet (Teljesen alapon minden CPU-VGA is) mert ott volt elmentett eredményem, hogy tudjam össze hasonlítani . Nagyon meglepődtem a teszt végén pozitívan
vagy 600pontal többet kaptam . Pedig a 2500k+gtx 970 agyon volt rángatva szó szerint
Nah akkor mondom kipróbálok egy GTA 5.-ot nah ott meg le esett az állam ,Eddig azért minden max beállítás mellet nem ment jól a 2500k.- val itt meg 70-90 fps mindenhol 2500k val meg néhol beesett akár 40alá is és nem max beállítás.-nál.Így végeredményben szerintem megérte igaz nem kis lecsóm van most már a gépbe nem is merem összeadni mert rosszul leszek , de legalább jó helyre került a régi gépem.... és pótolt azért bele egy keveset.
Egy - dolog van még , de remélem egy bios frissítéssel orvosolják majd . A bootolási idő jól több mint a régi rendszeremnél , minden csekkol előtte , Lapon minden diagnosztikai LED.-en végig megy (VGA,CPU,RAM)
úgy villog mint egy karácsonyfa izzó . Post Screen.-nél is várni kell.[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz Szinyák #1215 üzenetére
- persze neked egyértelmű, hogy jó döntés volt, én is 2500K-ról Skylake-ra updateltem volna, de így megvárom a Cannonlaket szerintem
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
dantambt
tag
Holnap érkezik nekem is a cuccos! Holnap Karácsony!
-
Landon
őstag
válasz dantambt #1218 üzenetére
Detto! + utolsó pillanatban minden rendelésem sikerült módosítani így a config most így néz ki:
ASUS z170A Deluxe
HyperX Fury Black 2666MHz 2x8GB - utolsó pillanatban iPon-ba megérkeztek a z170-es RAM-ok is a HyperX-ből. Ha valakit érdekel holnapi átvétellel lehet még rendelni.
i7 6700KThere are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz dantambt #1220 üzenetére
Ha téged ez zavar még simán változtathatod a rendelésed ha iponos. Én is ebben a percben változtattam meg és azonnal készségesen módosították.
Nézzétek meg EZT a videot amit post-oltam tegnap. Megéri, nagyon jó! Plusz a honlapon van részletesebb leírás is. Érdekes, hogy itt mennyit számít a base clock... Itt egyszerűen multi állítással nem ugyan azt az eredményt fogod kapni 4.7GHz-n mintha azt a 4.7GHz-t multi+base clock állítással éred el. Ami nyilván logikus is hisz a base-clock állításával egy csomó minden más is változik (NB, RAM etc). "Just like back in the old days!".
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz dantambt #1222 üzenetére
Nem számít. néztem videokat, meg teszteket mindenhol 4x4-el tolták és ódákat zengtek az ASUS Deluxe-ról. Tökéletes lesz az.
Amit nem értek, hogy sokan miért picsognak az XMP miatt. Véleményem szerint mindíg is egy instabil valami volt (kis túlzással). Ugyan azt fél perc alatt bepötyögöm manuál és kész...
Erdei: Ragaszkodsz a 3GHz-s Ripjaw V-hoz?
Mert Fury-ból még vihetsz holnap haza 2666-ost de nem akarok reklámozni...Jelenleg Vengeance 2400 van már csak sorry...[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Ennél nem találtam eddig szebb ramot
Holnap veszek egy ramot 2666 CL16-os Corsair, ideiglenesen jó lesz
-
Landon
őstag
válasz Erdei88 #1226 üzenetére
Te hasznaltad azt a CPU installation kit baromsagot amit valami allat kitalalt Asus lapokhoz? Azt muszaj hasznalni? Mert a video es a leiras alapjan csak azutan lockolhatod a cpu-t miutan azzal az idiota kerettel egyutt a socketban van. Ebben csak az az uber gyokerseg, hogy ahhoz hogy abba a keretbe beleeroltesd CPU-t az ujjaddal kell belenyomni ergo ossze-vissza tapizod a cpu hatuljan levo erintkezo pad-eket... Az egesznek semmi ertelme, remelem nem muszaj hasznalni es a nelkul is rendesen leszoritja a CPU-t a keret.
Allitolag azert talaltak ki, hogy ne lehessen rosszul beleeroltetni a socketba a cpu-t es ezalltal csokenjen az elhajlott pinekkel erintettek szama. Nem gonoszsagbol irom de ahhoz valami ultra zoldsegnek kell lenni, hogy valaki forditva eroltesse s115x-be a cpu-t. Kizart dolog a kivagas miatt. Fogalmam sincs ez a keret miert jo azon tul, hogy ossze kelljen fogdosni miatta a CPU erintkezoit....
-
gainwardgs
veterán
Na nagyjából összeállt minden már csak alaplapot nem tudom eldönteni giga z170x-ud3 vagy Asus z170-a ???
Proci 6700k meg corsair lpx 2666mhz -
-
Landon
őstag
válasz Locutus #1230 üzenetére
Ja en is ezt tervezem. Vagy egy papirtorlokendot csabarokaz ujjaim kore es ugy illesztem bele. Latom, hogy eroltetni nem kell de nehez elkerulni, hogy ne fogd meg az arany pad-eket. Ezek szerint akkor muszaj hasznalni ezt a keretet? Egyebkent nem szoritja le elegge a cpu-t a lefogato?
-
Landon
őstag
-
Landon
őstag
válasz #Morcosmedve #1239 üzenetére
Eletembe nem szereltem ilyen fosba de H1mpi beparaztatott.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Nem muszáj használni a keretet szerintem.
Egyébként az IHS-t sem érdemes megfogni, mert a bőrödön lévő zsírtól hotspot jöhet létre, ahol nem olyan jó a hővezetés. Szóval nem csak a proci aljával kell figyázni.
(Az ESD kesztyű nyilván nem hülye ötlet, csak kicsit túlzás)Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Landon
őstag
válasz Locutus #1242 üzenetére
Persze. En csak is oldalt fogom meg a pcb szelenel. Az IHS-t meg tisztitom arctic tisztitoval ha esetleg osszetapicskoltam.
H1mpi: es ilyet hol lehet beszerezni?
-
nagyúr
Srácok... talán elég lesz az off.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Ombi5
őstag
En vagyok vak, vagy tenyleg nem letezik z170A deluxe csak z170 Deluxe?! Miert nem inkabb VIII Herot veszel?
Segitsetek nekem, ugy nez ki,ramjaim kukak,tehat jovairtak osszeget, innentol egyenes ut a valtas nekem.
Asus VIII Hero (tuningra talan ez a legjobb Asusbol) + 6700K ,de a ramokbol nem talalok megfelelot. Vki emlegette ,h samsung chipsek a jok? RipjawsV memoriat keressek ,azok tuti azok?
-
Ombi5
őstag
-
félisten
Tényleg 1 féle alaplapot lehet kapni mITX méretben? Az is 70K, lol.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest