Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz kicsipapucs #22000 üzenetére
Nem jobban mint a Hero VIII......
-
Motion_Blur
félisten
Megjött a delid után a procim, IBT 4.6GHz 1.21V delid előtt 71-72 fok, most ez 55-57
Viszont a csodálatos GRIZZLY KRYONAUT pasztát úgy kúrtam ki a szemétbe ahogy illik, ODA VALÓ!!! Semmilyen módon nem tapadt meg a kupakon, bármit csináltam visszajött. Csak a plusz munka volt vele mert takaríthattam újra a procit..
Jó kis MX-4 ment fel
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sziasztok!Nemrég újítottam konfigot,de érzem kevés a proci (g4560) a gtx 1050ti-hoz,egy i5 6500 at néztem ki jó áron, megérné belepakolni?Esetleg láttam még jó árban 6500T-t ez mennyivel gyengébb mint a sima variáns?Kb. 4000Ft a különbség a kettő között.Ha cserélek érezhető lesz a különbség?Főleg játékra lessz (bf1,csgo,cod ww2,új címek)
-
mgabi
senior tag
válasz Motion_Blur #22002 üzenetére
Jó kis mx4, nem hallottam még panaszt rá. Árérték bajnok.
15 fokot nálam is jelentett a delid, ez az átlag kb.
-
Fred23
nagyúr
válasz tescodr #22003 üzenetére
Ahogy mgabi is mondja, GTX 1050Ti mellett nincs nagyon értelme a cserének, esetleg online játékok esetében egy kicsi, itt-ott, low beállítások mellett, alacsony felbontáson.
Check this! Illetve ez is érdekelhet.
Ettől függetlenül szerintem lenne egy kicsi értelme a cserének, ha tényleg nagyon jó áron lenne az az i5 6500. Kábé így viszonyulnak egymáshoz teljesítményben:
-
válasz Fred23 #22006 üzenetére
Értem köszi a választ,szépen lassan akarok fejleszteni.Most procit később 1070, vagy 1080, megy a kis 1050ti helyére.Egyébként főleg a magszám miatt szeretnék cserélni úgy láttam a Csgo/Frostbite Engine Eléggé kéri a 4 magot..Jelenleg 39.000ért kapnám meg az i5 6500-at
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát ez így elég érdekes sztori lett...
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Motion_Blur
félisten
válasz kicsipapucs #22009 üzenetére
Miért?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
fanti
addikt
Annyira nem tapad a GRIZZLY KRYONAUT?
Pedig a videón szépen kenik és tapad is.
-
dime27
őstag
válasz snecy20 #22010 üzenetére
Én két hete adtam el az enyémet 72-ért akkor lehet nagy mákom volt vele!
Mivel már nem használtam ki ill fogyasztásban is kétszer annyit "zabált" mint a jelenlegi "kis" konfigom így mennie kellett...
Jelenleg ellébecolok a mostanival (amugy ilyen kódolásokat leszámítva teljesen gyors igy most 4.6-on 1.22V cpu fesszel és hűvös max IBT alatt mentek fel a maghőmérsékletek 60-65 fokra csutkára letekert pumpa ill ventifurdulattal!)Kivárom h mit kavar össze az intel ill mit hoz még az amd lesz e ryzen rev 2es proci ilyenek...a mostani memóriáim elegendőek méretre amd lapba meg jol is mennének mert b-die-osak meg ha még az intel is maradna ddr4en akkor abba is jol mennének mivel mostani lapban is megy 4000mhzen cl17ben.Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Motion_Blur
félisten
Igen, én is láttam már ezeket a videókat. Pont ezért is volt érdekes hogy nálam ennél sokkal "rosszabbul" viselkedik az anyag. Hozzáteszem hogy ennyi pasztát soha nem raknék a procira, mivel nem csempét ragasztunk.. én úgy csinltam hogy középre raktam egy pöttyöt és azt próbáltam szétkenni. Telejsen kemény volt az anyag és egybe jött vissza. Az általam használt minimális mennyiségű pasztát lehetetlen volt szétkenni úgy ahogyan én azt szerettem volna.
-
fanti
addikt
válasz Motion_Blur #22015 üzenetére
Na mindegy. Majd én is megnézem ha felrakom a kompaktvizest, de én csak egy nagyobb pöttyöt teszek rá, nem kenegetem.
Valaki írta itt, hogy delid után már édes mindegy, hogy mit rak az ember a hűtés és a proci közé....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #22020 üzenetére
Fícsör.
Nah, akkor a cél 1.3V alatt az 5GHz, hajrá.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #22022 üzenetére
Kevés a gflops sok a fesz ez nem random proci.
Viccet félretéve jó lesz ez. -
veterán
válasz Motion_Blur #22027 üzenetére
Uh most vettem eszre en is, kurva sokat szamit az uncore IBT ben
Mondjuk jobban is melegszik....
3,9ghzvs
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Szinyák
őstag
jaja , Engem is ugyan így felkúrt , ment vissza a zacskójába nagyon megbántam annyit nem ér !!! 2-3 fok ért kínlódni úgy is a delid a lényeg. Nekem is a jó bevált MX-4 ment vissza . Grizzly olyan mint a ragasztó ...
Szinyák
-
#Morcosmedve
veterán
Én is kentem már fel, kicsit masszívabb, de nincs vele gond, csak nem szabad használni azt az idióta gyári elkenő fejet. Le kell nyomni 1/2-1/3-ad borsót középre és egyenletesen ráhúzni a hűtőt.
A csúcs mindig drága, de sajnos vannak helyzetek, ahol sokat számíthat... persze normál esetben MX-4 vagy maximum a Hydronaut elég, pláne delidhez.
© asszongya'hogy
-
mgabi
senior tag
válasz Szinyák #22032 üzenetére
MX4 tökéletes mindenre, 3-4szer annyiért, rosszul kenhető cuccal szórakozni 2-3 fokért. Nem éri meg! Nekem a GPU-n 15 fokot jelentett az MX4, magam sem hittem el. 12-13 éve használok MX2-t és MX4-t, soha nem volt semmi gond. 2 évvel a kenés után is alig észrevehető volt a száradás és a teljesítmény csökkenése.
-
bandi0000
nagyúr
köszi srácok, nem nem rakok alá pasztát az a biztos
nem nem én delideltem ahhoz nem merek neki kezdeni, esetleg ha jövő ilyenkor majd 20k lesz ez a proci, akkor majd kirpóbálom
Xbox One: bandymnc
-
fanti
addikt
-
bpx
őstag
válasz bandi0000 #22037 üzenetére
Jóféle.
Nekem is kellett már vennem valamit az új gépbe az eddig használt ideiglenes helyett.
Jönnek folyamatosan a hírek, hogy késik minden, meg a drága Z370 alaplapok, amelyek után aztán már rögtön jön Z390. Aztán megláttam mennyire lement az ára egy ilyen lapnak az elmúlt kb. 1 hétben, úgyhogy pont ma vettem én is ilyet. Meg RAM-ot is ilyet még korábban . -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #22039 üzenetére
Nemjó, már mondtam a múltkor is, nem fér el az SA alatt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #22048 üzenetére
3 venti van.
Plusz Nekem nem jó, mert az asztal mögött mindig jóval melegebb a levegő, bár nem biztos, hogy megérezné..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest