Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
honnan vettétek hogy ma mutatják be? szerintem nem ma lesz ez
Xbox One: bandymnc
-
keIdor
titán
válasz bandi0000 #21007 üzenetére
Aug 9: Én még innen, de azt hittem mindent megmutatnak. Coffee Lake-ek csak később jönnek.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dime27
őstag
X99-en használt win10-emet letúrjam szerintetek mielőtt nekiállnék a kaby tuningnak, vagy kell előtte mindenképp egy win reinstall?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
mgabi
senior tag
válasz keIdor #21008 üzenetére
Ma csak a mobil platform startol, késő ősszel jönnek az asztali CPU-k. Intel és a mobo gyártók nem tudják tartani a tempót. Nagy katyvasz lesz itt én mondom. 2018Q2ben meg jöhet a cannon lake, 2018Q4-ben meg az ice lake. Érdekes tervek, papíron is erős menetrend, nemhogy a valóságban...
-
MPowerPH
félisten
Ha oszinte akarok lenni, akkor az X99 egy jobb 5960X -el karoltve meg mindig a legjobb valasztas. 4.7GHz -n 24/7, 8 mag, 16 szal. C to C is alig gyengebb. Mi sem mutatja jobban, a tesztek alatt meg rendre ott van az elmezonyben, pedig alaporajelet tekintve elegge le van maradva. Es azt a 3.3GHz-t eleg konnyu feltornaszni min. 4.5 -re.... Szoval en meg csak azt a hatalmas fejlodest sem latom.
Don't Tread On Me
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kint van Hero VIII-hoz a 3504:
MAXIMUS VIII HERO BIOS 3504
1.Update new CPU microcode
2.Fixed Raid Card issue.
3.Improved system stability and performance.
4.Improved VGA cards and storage device compatibility
5.Fixed KB/MS devices issues
6.Fixed Plextor device issueHolnap este szerintem felteszem. Ma már nem állok neki, reggel kelni kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
gainwardgs
veterán
Nekem nem megy az offset a 3504 biossal
-
törölt tag
Erre én is rápróbálok.
Version 1010
2017/08/187.87 MBytes
MAXIMUS IX APEX BIOS 1010
1.Improved device compatibility.
2.Update SKL/KBL CPU microcode.
3.Improve system performance and stability.
4.Improve system boot time. -
gainwardgs
veterán
válasz gainwardgs #21017 üzenetére
Ment vissza a 3201 azzal minden szép és jó
Fura.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gainwardgs #21019 üzenetére
Nálam fix fesz van, így nemgáz. Biosreset volt előtte, utána?
Más:
Kéz a kézben jár az asztali Intel "Coffee Lake" processzor és az alaplapcsere[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #21020 üzenetére
Dögöljenek csomóra.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fanti
addikt
válasz gainwardgs #21017 üzenetére
Én meg azt tapasztaltam BIOS frissülés után, hogy LinX és Prime alatt van hiba, amit végül az oldott meg, hogy LLC5-ről LLC6-ra tettem föl a Load Line Calibrationt.
Viszont még azt vettem észre, hogy az FSB-t hiába fixálom 100-ra, 100.5-ön hajtja, az előző BIOS meg inkább lefelé csalt egy picurit......99,95 és 100 között ingázott. Lehet ebből származik az, hogy az LLC6-al icipicit több feszt ad neki terheléskor, és így stabil tud maradni az emelkedett FSB-ből származó Core freki.
-
fanti
addikt
válasz gainwardgs #21027 üzenetére
Meg még utána is szerintem!
-
Laraxior
titán
válasz Szinyák #21026 üzenetére
Egyre erőteljesebben gondolkodom, hogy építek egy 1366-os gépet is.
40-ért kapok bele unlockolt 6 magos CPU-t. Az alaplap ami húzós, de a ramok megint filléresek.Na, de azért csak kipróbálom a 7700K-t kupak nélkül
Már úton van:[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
7EUR-ért kipróbálom.
CPU Spacer.
Bár szerintem a lefogató az alaplapon simán túlér a CPU magon, úgyhogy valószínűleg semmit se ér ez a valami...
Inkább a Delid Die Guard, de az meg 30EUR. Annyit nem ér.szerk.:
Úgy látom, már valakinek van:
Tehát így kellene használni:
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Na én meg gyorsba leváltom az i5-6600K-mat egy új BOX i7-6700K-ra.
Mégicsak az illik egy Asus Maximus VIII Hero-hoz, nem?
A 7700K pont egy tizessel lenne több, úgyhogy elég nekem a Sky i7 is. -
fanti
addikt
Hát, tudod én az i7-3770-emet is bő három évig használtam, és még háromig simán elég lett volna, csak jött egy alkalom, hogy jó árban eladhatom, és én meg megléptem, csak tudnám, hogy minek?
Most nem fogok hibázni. Van egy tuti Z170-es Hero lapom, benne 2x16GB DDR4-3200 RAM kit, és most meg lesz még egy i7-6700K is.
Ha ez kevés lesz valamire, akkor azt a valamit egyszerűen letörlöm a gépről. De hogy ilyen kávélékekre nem fogok cserélgetni, meg mittoménmégmiafenelékjönmég, az tuti.Két ismerősöm is van, akik üzletszerűen filmeznek, és vágják a 4k-s anyagot LGA1366 platformon a mai napig.
És nem igazuk van?![ Szerkesztve ]
-
-Gabesz-
senior tag
válasz -Gabesz- #11652 üzenetére
Látom azért zajlik az élet itt
Nálam a helyzet változatlan, lassan 1 éve hajtom a 6700k-t @4,8Ghz/1,328v -on.
Mellette a 3200-as ramot @4000 17-16-16-32 beállításokkal teljesen hiba és fagyás mentesen.
Ehhez persze kellett egy Asrock OC formula lap is.Olvasgatom az új procikat és teszteket, de valahogy nem ösztönöződtem a váltásra.
Még egy 7700k-ra cserének sem látom értelmét.
Szerintem ez a rendszer még kitart nálam egy darabig, erőben biztosan. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gainwardgs #21027 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy kimentek minden beállítást screenshoot-tal, majd:
Load default->save and exit->bios-ba be->bios flash->restart->bios-ba be->load default->save and exit->biosba be->minden visszaállít.
Macerás, de talán így nem marad ott semmi kósza beállítás, és szépen frissen beállítok mindent.
Véleményem szubjektív...
-
prokxy
veterán
7700K delidelve, 5GHz a cél, 4.8-on megy 1.24V-tal, 5Ghz-hez kb mennyivel próbálkozzak? 1.3-tól van akinek már stabil itt ingame alatt? Adaptive-n használom a Ranger lapban, kérdés még hogy meddig mehetek el 24-7-re?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #21041 üzenetére
Ennyi a különbség 4.5 és 5GHz között.
Érdemes ezért fűteni? Gyakorlatilag a semmiért.
1.4V-ig eltolhatod. Ha le tudod hűteni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz palfitom #21043 üzenetére
Mit vártál? Letolhatom 4.2GHz-en is, de szerintem ott is kb ugyanennyi lenne. Talán 3.8-4GHz-nél már elkezdene csökkenni az FPS, de az is csak a felbontás miatt. (1920x1080)
Feljebb még az is elég lenne."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
palfitom
félisten
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #21042 üzenetére
Ez olyan, mint egy futónak beérni 2 perc alatt, ha az előző ideje 2perc 6mp volt, kell még egy kis plusz, de akkor lesz boldogabb, ha az idő 1-essel kezdődik. Megéri fűteni? Rohadjon meg akkor a Corsair H110i GT meg a 2 Akasa apache ha ez gondot okoz neki!
De egyébként bazira nem éri meg, mint ahogy K-s prociért plusz pénzt adni, stb stb...szerk: kösz Laraxior a tegnapi tanácsot és az eddigi segítséget!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #21047 üzenetére
Te csináltad a műtétet?
-
prokxy
veterán
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #21049 üzenetére
Most visszatettem alapra, csak amíg megcsináltam a két tesztet addig tettem 5GHz-re.
Jön a lapka, úton van Nem mintha sok hasznát venném, de ennyi pénzért csak kipróbálom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest