Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ez alapján, végülis néhány kapcsoló, q-kód jelzés, MemOK gomb meg egyéb nyalánkság. USB portokban van eltérés.
De állítólag marhán értékálló lap már. Hiszen a MAXIMUS széria felső kategória 1151 socket-ban.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Modst3R
senior tag
Bios, fázisok, sztem hűtés is stb.
M8H-nál vt egy olyan probléma h a műanyag burkolattól pállott az egész M9H-nál redesignolva és egyben kijavítva lett. Ettől igazából csak az Apex van feljebb. Extreme is kb Hero + Monoblock. Mivel nem melegek a vrmek sztem nem éri meg a felérat...Carasc0 kollega pedig leírta h kivülről miben. Ketten adtunk egy 100%-os választ.
Én nem gondoltam alaplapnál külsőségre, sry my fault!
[ Szerkesztve ]
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Szinyák #17000 üzenetére
Lényegében semmi hangja nincs a 143-aknak azon a fordulaton. 1500 felett kezdenek el "susogni".
5GHz IBT közben, a 24.5 fokos szobában sem pörögtek maxon.
VTT: Őőő... Jókérdés, külön szerintem sehol, elvileg ugye a Digi+-ból állítja valamelyik, legalábbis szerintem. Külön ha jól emlékszem nincs rá beállítás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Modst3R
senior tag
válasz Carasc0 #17007 üzenetére
Szerk.:
Már értem mire gondoltál, az egyik inkompetens kiskerbe adnak hozzá egy front panelt ami egyébként 8k vt, tudom mert M7F-hez vt ilyenem, nem mellesleg azzal is vt kompatibilitási probléma, mivel a Maximus VI szériához lett gyártva. Gyártó oldala.[ Szerkesztve ]
-
Szinyák
őstag
válasz #16729600 #17003 üzenetére
nem sok kül van pro vs ultra között nyugodtan használhatod ha hűvös száraz helyen volt tárolva .
Ha nem tetszik akkor majd veszel hozzá thelmal grizzly conductonaut.-ot vagy ultrát . Én a conductonautot használtam alá az volt kéznél , de adatlap szerint ennek a legnagyobb a hővezető képessége .
ragasztáshoz pedig ezt LOCTITE SI 5910
a legkisebb kiszerelés bőven elég aszem 80ml az egész lakásra elégmotoromnak a szelep fedelét is ezzel szokták vissza kenni bírja a gyűrődést
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
ScomComputer
veterán
EZ,mennyire jó guide szerintetek az oc-hoz ?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz beci43 #17018 üzenetére
Köszönöm! Ezek szerint a Maximus Hero már csak pénzkidobás lenne?
TO ALL:
Ez a RAM gondolom kíváló választás? Mert ez épp kapható ott ahol csak g.skill ramokat árulnak tudjátok!
scomcomputer: Jó hogy linkelted az oldalt, pont egy -a listában is szereplő- Noctua NH-D15 hűtőn gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
Szerintetek ez jó kupak alá? Thermal Grizzly Kryonaut
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
raubisoda
senior tag
A másik kérdésem van egy ilyen ragasztóm.Ez is jó lehet vissza ragasztani kupakot? LOCTITE 648
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #17020 üzenetére
A legjobb
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Modst3R
senior tag
válasz #Morcosmedve #17025 üzenetére
Jogos, még lapozni se kellett vna hozzá...
-
Carasc0
őstag
Ez ilyen Kaby Lake rendszert képzeltem olyan 5-6 évig:
Asus ROG STRIX Z270E
Intel Core i7 7700k
Noctua NH-D15
G.Skill F4-3200C14D-16GTZ TridentZ
Seasonic Platinum 760W (SS-760XP2)VGA egyenlőre marad, kifosztani sem akarom magam!
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #17036 üzenetére
Pedig azt is le kellene pattintani. Az 1080-ak most kezdtek el csökkenni, ki lehet fogni egy-egy jó darabot
Azzal már bejárnál pár évre."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Carasc0
őstag
válasz #16729600 #17038 üzenetére
Túl sok vagy kevés?
2012 áprilisában vettem az i7 2600-at. CPU igaz akkor már 1 éves volt, mert ugye 2011 januárjában debütált. Szóval most is 6 évig húzta a gép, amivel nincs gond, csak a BF1 grafikája valahogy ráébresztett arra, hogy a jövőben milyen grafikák lesznek. Az viszont inspirál.
Laraxior: Lehet inkább a VOLTA lesz a nyerő. Mert arra már rámerem mondani hogy valós a 4k ready logó.
[ Szerkesztve ]
-
Petya07
csendes újonc
Sziasztok! Nagyjából 50.000 FT értékben milyen proci ajánlanátok? Én a 7. generációs i3-an gondolkodok, mert az nem rosszabb mint az i5. Mi a ti véleményetek?
A szív nyelve intelligens, de roppant egyszerű. Nem kell sokat magyarázni. A szív előbb ismeri föl a hazugságot, mint az eszed.
-
-
Carasc0
őstag
válasz cyberkind #17041 üzenetére
Én úgy tudom, sem a Cannon sem a Coffee lake-ből nem lesz 6 magos. Meg hát ha lesz is, nem 110k áron fognak menni. Azért 150k-t meg már nem adok egy CPU-ért akármilyen is az. Szóval sztem amiről te beszélsz az inkább 3 év ha esetleg jó áron akarnád megvenni.
Így is túlzás az egész. 2012-ben 55k-ért vettem a dobozos i7 2600-at. Ez meg frissen jó áron 110k volt.
Szunya:
Asztali 6 magos amúgy most is van! X99. Horror!
Így is gratulálok az i7 2600-somnak, hogy viszi a Battlefield 1-et. I7 7700k nyilván tuti elég lesz a jövőt nézve 1-2 komoly cuccra. 6 év utáni csere sztem nem rossz időszak.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz #Morcosmedve #17045 üzenetére
Oké, lehet de milyen áron! Tuti lesz az 150k ha nem több. Meg hát az 2018 előtt tuti nem jön. Addigra romlik az alkatrészeim ára. Áhh nem éri meg nekem.
Figyelembe veszem, hogy igen jó áron el tudom adni az alkatrészeimet. Nekem is ez szempont. De hát mindig lesz újabb és újabb meg jobb és jobb.
It also claims that the Coffee Lake processors offer a 15 percent performance gain over Kaby Lake, and can support DDR4-2400 MHz memory (native) in dual channel mode. Ez viszont nevetségesen kevés, ahhoz képest hogy 6 mag!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz #Morcosmedve #17047 üzenetére
Hát ideje! Szúrkolok mindenesetre. És ha jól rémlik 1151 socket a Coffee is, tehát az alaplapomba belefog szépen menni. Szóval ha rám esik majd néhány pénzzsák, akkor talonba teszem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest