Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok,
bár egy inew v3 plus készülékről lenne szó, de azért feltenném itt a kérdésemet, ha nem baj, mert nincs saját topikja. Szóval az a helyzet, hogy most vettem és nagyon homályos képeket csinál. Kértem másoktól referenciaképeket és azokhoz képest is nagyon rossz a minőségűeket készít a gép. Ez szoftveres vagy inkább hardwares hiba lehet?
-
007spider007
csendes tag
Valami hasonló jelentkezik nálam töltéskor: [link]
Kipróbáltam vagy már 3 féle töltővel, egyik se volt jó, ugyanezt csinálja. De a poén az, hogy ha pc usb,re dugom, akkor nem jelentkezik egyáltalán a probléma. Valaki járt már így? Esetleg van ötlet, hogy mitől lehet ez? -
poganytamas
senior tag
válasz 007spider007 #8066 üzenetére
Kérj kölcsön egy power bankot valakitől, nézd meg azzal mi a helyzet. Egyszer belemértem oszcilloszkóppal egy ilyen töltőbe, iszonyú tüskéi voltak a jelalaknak, nálam a képernyő őrült meg tőle.
-
007spider007
csendes tag
válasz poganytamas #8067 üzenetére
Nos igazad volt, a töltő tényleg szar volt. Most veszek majd egy jóféle adaptert túlfesz védelemmel meg minden. Hál isten nem hardver gond.
-
plehoczky
tag
Sziasztok,
Korábban olvastam, hogy másoknak is voltak kijelzőproblémái ezzel a telefonnal.
Tudtok pesten ajánlani jó szerelőt, aki leválófélben levő kijelzőt meg tud gyógyítani?
Köszi. -
Hegitomi8
csendes tag
Sziasztok relem tud nekem valakibsegiteni
Annyi lenne a problemam hogy tavaly osszel még a v3 telomat vittem magammal gorogbe es sajnos elment a kep bekapcsolaskor semmi kepem nincs viszont bekapvsol a telo rengeteg kepet csinaltam gorogbe amit igy nem tudok lementeni. Tud erre valaki valami megoldast vagy programot amivel megtudnam oldani azt hogy a gepemre tudjam tenni ? Koszonom elore is .... -
Lalla
tag
amikor fókuszálgat, van amikor éles a kép? mert ha nem, és állandóan homály van (nekem úgy tűnik), akkor szerintem vmi van az érzékelő mögött. pl. gyári védő fólia, amit elfelejtettek leszedeni összeszerelés közben. sajnos ez csak szétszedéssel orvosolható, velem már történt ilyen.
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
nagyúr
válasz Hegitomi8 #8074 üzenetére
A fényképeket nem a fizikai sd-re mentette?
Mert ha nem, és a belső SD-n voltak, akkor:
- Ha be van kapcsolva az usb hibakeresés, akkor próbálj meg csatlakozni adb-n, onnan eléred a képeket.
vagy
- szintén hibakeresés segítségével android screencast (próbáltam, nekem működött).
- Flashtool-lal mented a kívánt partíciót (ehhez kell a partíció pontos mérete).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Solymi81
aktív tag
Na igen, ez elég macerás dolog.
Nem tudom elintézted-e már illetve, hogy mennyi tapasztalatod van ezzel kapcsolatban, de az első bejegyzésben találsz segítséget, hogy miként kell intézni.Bocs, ha már tudod, de mindig jobb szólni, hátha
Remélem megjavítják és küldenek ajiba valamit pluszban
Azért, ha fontos, kérd meg őket, hogy ugyanazt a színt küldjék -
nandozo
tag
Frissült a MIUI ROM!
-
Joke21
aktív tag
Összehasonlítottam egy 8 megapixeles kamera fényképezőjével ( az sem valami nagy szám). Egymás mellé raktam a két telefont és ugyan azt fényképezve az az érdekes, hogy a 8 megapixeles mindenféle fókuszálgatás nélkül sokkal közelibbnek mutatta a képet, mint az inew, mondjuk az inew-n sokkal nagyobb "területet" is tudtam lefényképezni, viszont emiatt már alapból sokkal homályosabb az ugyan olyan messze levő tárgy a képen. Ez mitől lehet? Mert iszonyat nagy a különbség.
-
Joke21
aktív tag
válasz plehoczky #8085 üzenetére
Azt értem, de pont emiatt, hogy távolabbinak látszódik a kép, homályosabb is. Legalábbis én erre gyanakszok. Elég durva a különbség a két telefon kamerája között ebből a szempontból, az egyiken homályos a papírfecni, a másikon meg éles és elolvasható a betű, pedig csak 30-40 cm-re van a telefontól.
-
kmarci25
veterán
A látószög és az élesség az két teljesen különböző dolog, nem áll egymással összefüggésben. Szerintem azzal kevered össze, hogy a távolabbinak látszó nyilván jobban pixeles lesz, de a pixelesség és az életlenség megint nem ugyanaz, csak maximum ugyanolyannak, vagy inkább hasonlóan látod.
Szerintem ezt a fajta hasonlítgatást engedd el, ez nem vezet sehova. egy másik, jól működő V3-mal kéne összehasonlítani.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Joke21
aktív tag
válasz kmarci25 #8087 üzenetére
Azt mondanám, hogy sokkal életlenebb a képe. Lehet, hogy nincs sok értelme így összehasonlítani, de akkor is látványos a különbség egy elvileg gyengébb kamerához képest is.
Az a baj, hogy fogalmam sincs mi lehet a rossz, a kínai bolttól pedig azt a választ kaptam, hogy vizsgáltassam be valahol és az eredmény birtokában egyeztessünk a továbbiakról.
-
PGaben
csendes tag
Szép képeket is csinált
-
PGaben
csendes tag
De esetleg kis segítségnek is örülnék hogy tudom visszahozni a csúf halálból
-
Lalla
tag
ezen az egészen nem kell ennyit agyalni. a kamerád nem fókuszál, lehet vmi be van ragadva a fókusz gyűrűbe, plusz még lehet van vmi a szenzor előtt is (a rajta felejtett védőfólia se engedi ám fókuszálni, mert nincs mozgástere) .
vagy te szeded szét, vagy elviszed egy szervízeshez. a gari miatt ne aggódj, nem fognak belőle ügyet csinálni. ha a fentiek miatt volt a gond, akkor a problémád hamar megoldódik. a javítás számláját elküldöd kínába csimcsiméknek, és szépen kifizetteted velük, és kérjenek sűrű bocsánatot.
ha a szétszedés után esetleg kiderül, hogy menthetetlenül rossz a kamera (szerintem nem), akkor ezt szépen megírod a csimcsimboltnak, és izibe küldjenek egy új modult ingyé, és természetesen a szervízközltséget is állják.
de ha te inkább abban gondolkodsz, hogy az egész telcsit emiatt küldöd vissza, akkor számolj azzal, hogy a postát te állod (nem sok, ajánlott levélként kb 4000 ft), és kb 2-3 hónapig szevasz telefon.
remélem tudtam segíteni.
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest