Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Sziasztok! Leejtettem 40. alkalomra is a V3-at, most kellő magasságból, kellő szilárdságú anyagra, kellő szögből érkezett, hát szarrá tört a kijelző. Mit gondoltok, érdemes cserélni/cseréltetni rajta, vagy túl macerás, drága, nem éri meg, és hagyjuk inkább?! Én a kijelzőt egyszer megragasztottam, de különösebb hozzáértésem nincs, bár műszaki ember vagyok. Van olyan, aki tud ajánlani valakit szervizre? Mit gondoltok?
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Szerintetek van értelme a kijelző fóliának, mivel Gorilla Glass kijelző van ugyis? Izgat, hogy nem-e lenne szebb képe, és jobban lehetne tapizni, mert sztem így egy kicsit tapadósabb a simi. köszi -
woteska
csendes tag
Nem csináltatom meg. A kijelzőn kívül nincs baja, ismertek olyat, aki megvenné, átvenné? Illetve szerintetek törött kijelzővel mennyit érne szerintetek?
-
balaaa88
aktív tag
Sziasztok,
- igen - olcsón megúszva a következő történt: min. 2 m magasból leesett a telefon. Szilikon tok volt rajta, esést nem láttam. Szerencsémre nem tört, nem repedt semmi. Minden működik rajta. Viszont: a telefon rövidebbik oldalán alul elengedett a kijelző panel. Pontosabban a jobb alsó sarokban jön fel jobban, de lényegében az egész alsó rövidebb oldalán elengedett. Használható, de kicsit kintebb van, mint a telefon síkja, 1-2 mm-el.
Kérdésem az, hogy ha nyomok valami pill. rag.-ot a résbe, akkor nem teszek semmi rosszat a telefonnak vagy ti mit ajánlanátok? Minden OK vele, csak ezt a problémát szeretném orvosolni. Köszi előre is.
-
balaaa88
aktív tag
válasz balaaa88 #7870 üzenetére
Na minden rendben ment. Igazából a 4 sarkát ragasztottam. Az oldalához nem volt lelkierőm. Az macerásabb. Tokban nem lehet látni, hogy ragasztva volt. Tok nélkül igen, mivel kicsit kifolyt a ragasztó. De stabilan tartja. És nem "púposodik ki" a hosszanti oldalánál sem. Loctite Super Bond Powerflex Gel-el ragasztottam.
[ Szerkesztve ]
-
woteska
csendes tag
Valaki 5-öst is ad érte. Amúgy 50x ejtettem le az iNew-et, 50.-re tört be.. megfelelő volt a felület és a szög és a magasság.. Nekem is elengedett a jobb alsó sarokban, sokáig húzta úgy, hogy lifegett, aztán már kénytelen voltam lépni. 500 forintos kistubusos pillanatragasztót vettem.. a kijelzőt teljesen kibontottam, csak a szalag fogta már. Körbehúztam, összenyomtam, gyors letöröltem(acetonnal is), jobb volt, mint újkorában. Nem nagy ügy, a szalagra viszont figyelj!
-
Atomgeszi
veterán
Hali! Gyors segítség kellene!
Újraindítottam a telefont(képernyőzár gomb hosszan - restart) és most a Factory mode jön be, melyik kínai krixkraxot kell választanom, hogy minden nemű rendszer beavatkozás nélkül induljon a rendszer? Akksit kivettem vissza, de most már csak azért is a Factoryba megy be...Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
cs.j
csendes tag
-
junkpod
veterán
válasz poganytamas #7876 üzenetére
Ennek semmi köze a telenor bugos. Meg nem is panaszkodott erre.
Box's don't touch!
-
cs.j
csendes tag
válasz junkpod #7878 üzenetére
Mindkét benne lévő SIM T-Mobile-os, kvázi új, ill. kb. 2 éves.
Előtte, amíg egyik SIM volt csak benne, nem emlékszem hasonló problémára. Megpróbálom még, hogy kiveszem az új SIM-et.
Sajnos rootolásnak még csak nekiállni sem merek - emiatt is van rajta az eredeti 1.0.1 ROM....
-
dpit9
csendes tag
üdv!
lassan fél éve a fiókban porosodik az INEW ....van valami hibája azért nem indul be ,ha valakit esetleg érdekel alkatrésznek vagy megszerelné írjon! -
RVR400
veterán
válasz Mecy_Lacee #7881 üzenetére
-
Unsign
tag
Nálam is jön fel a képernyő a teljes alsó részén. Jó kis telefon, szeretem is, de sajnálom hogy ilyen gyenge a minősége. Oldalt a femcsikok is hajlanak fel, pedig egy ideje már szilikon tokban van, hogy osszetartsa valami a szethullastol, pedig nem kapott sokat az eddigi telefonokhoz képest, amiket használtam.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Mostanában nem néztem a needromon az új romokat,háááááááááát van egy pár....
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz poganytamas #7888 üzenetére
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
poganytamas
senior tag
válasz laci laci #7889 üzenetére
Na, mostmár tudom kihez lehet fordulni, ha alkatrész bajom van
A nagy ablakos tokkal nagyon vigyázzatok. Egyrészt nem lehet az ablakon keresztül vezérelni. Másrészt nincs külön nagy ablakos nézet, tehát semmivel nem látsz többet, mint a kis ablakon. És amivel nagyon megszívtam: akkora holtjátéka van, hogy még. Alákerült valami por a zsebemben, és szépen megkarcolta a kijelző fóliát is (hálistennek csak azt), meg az ablak belsejét. Biztosabb a kis ablakos tok.
-
RVR400
veterán
válasz poganytamas #7890 üzenetére
Valójában a nagy ablakos tok a nem a sima V3-hoz lett gyártva.
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Melyik az a program amivel letudom menteni az appokat egy JB > KK telepítés előtt?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
laci laci
addikt
válasz Mecy_Lacee #7893 üzenetére
Egyből szólok.
-
soundman1
senior tag
válasz junkpod #7897 üzenetére
Hogy lehet az új rendszerre a play-es app-okat és azok data-it visszatölteni? Sztem nálam be van állítva minden ami kell, de google fiókban levő adatokon kívül nem tölt vissza semmit egy szinkronizálás. 4 éve a MyBackup Root-ot használom e miatt. Ezzel még nem volt galibám több romcsere és e 3. teló során sem.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest