Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Annyit még hozzátennék az ajánlottakhoz, hogy mielőtt elviszed szervízbe, kérj az üzlettől ahonnan vetted a telefont egy hivatalos dokumentumot, e-mailt, bármit, amiben leírják, hogy elfogadják az általad választott szervíz indoklását ha esetleg gariztatni kellene a készüléket. És természetesen legyen feltüntetve a dokumentumban, hogy az felhasználható bármilyen kártérítési illetve joggyakorlási ügyben.
Nem tudom, hogy ez mennyiben kell vagy hogy foglalkoznak-e vele, de jobb alaposan felkészülni.
[ Szerkesztve ]
-
gaboru
csendes tag
ZOPO romot használok és feltűnt, hogy pl. HD videot csak 16-17fps-el rögzít 4000-5000kb/s tömörítéssel. Az eredeti ROM amivel jött (1.0.3) ugyanez a HD video 30fps és 9000kb/s. Érezhető a különbség, mert ugye a felbontást leszámítva lefelez mindent. Valaki tudna rá megoldást, vagy esetleg melyik file-t lehetne módosítani? Nem akarnék váltani, mert ezt leszámítva nekem tökéletes ez a ROM. Köszi!
-
gaboru
csendes tag
válasz Mecy_Lacee #8103 üzenetére
Próbáltam. Annál vettem észre a különbséget.
-
laci laci
addikt
Összeraktam magamnak egy telot,jó most a miui rom?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Mecy_Lacee #8110 üzenetére
Most jelenleg:zte nubia z5s,iocean x8 mini pro,Haier w910 és inew v3.
rolio1:Akkor elvileg a play-en van valami battery ..app,ami javít....(de nem biztos)vagy talán:[link]Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Joke21-teloja jó lett. A többit majd a tulaj..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Mecy_Lacee #8113 üzenetére
Szét bontottam és a keret nélkül kipróbáltam és úgy jó volt. A kamera védő belső része volt csikarva.
-
Sepy8802
újonc
Sziasztok!Egy kis segítség kellene,a kisfiam leejtette vagy 2 szer a telefonom mire a kép vibrálni kezdett,majd gyorsan szétkaptam kiszedtem az aksit és ujra be,de azóta nem jó vele valami,ma ok nélkül kiírta hogy magas a töltő feszültsége..holott nem volt töltő a közelembe se.most pedig nem akarja a Wifit venni!Valaki tud nekem valami okosat ajánlani?
-
kalos88
csendes tag
Sziasztok az miért van hogy bizonyos videókon van hang . de a legtöbben nincs. Már próbáltam több romot is
de a helyzet ugyan az. Elölte s2-esem volt minden film ment szépen"Csak annyit mondok hogy a matekon múlik minden, menyi az annyi?"
-
kalos88
csendes tag
válasz Mecy_Lacee #8118 üzenetére
köszi ez már jó
"Csak annyit mondok hogy a matekon múlik minden, menyi az annyi?"
-
Franky2Ster
senior tag
Kérdésem az lenne ,hogy most hol lehet ezt a készüléket jó áron beszerezni? Köszi
-
junkpod
veterán
Két rövid kerdes:
-mi is a natív felbontasa a hátlap kamerának?
-van bárki akinek nem zúg a videó felvétel?Box's don't touch!
-
Joke21
aktív tag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért csinálja azt a teló, hogy kb 15%-ig folyamatosan merül, majd onnan kb 2-3 perc alatt lemerül és kikapcsol?
-
soundman1
senior tag
válasz junkpod #8121 üzenetére
12 Mpx esetén 3072*4096 pixel.
A gyári kamera appal felvett videón van egy alapzaj (mint régen a magnók sistergése), de ez nem búgás.
Erre gondoltál?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
siskad
őstag
Sziasztok! Mostanánban azt vettem észre, hogy ha mobilneten netezek, akkor egyszer csak pár másodpercre megszakad a kapcsolat. Telenoros vagyok, azt a mappa átnevezős dolgot megcsináltam így megy a 3g. (Német gps fixes rom)
-
Franky2Ster
senior tag
Kérdésem az lenne ,hogy most hol lehet ezt a készüléket jó áron beszerezni? Köszi
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Franky2Ster #8126 üzenetére
Keresgélj itt. Hajrá.
Azt remélem nem várod el, hogy mindet átnézzük a kedvedért?
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
PGaben
csendes tag
válasz poganytamas #8096 üzenetére
Visszatért!!!
Köszi szépen. -
dpit9
csendes tag
Alkatrésznek még mindig vihető az inew m!
Nekem haszontalan így, de lehet valaki újjáéleszti belőle a sajátját! 06209506480
Érdeklődhettek -
Mecy_Lacee
senior tag
laci laci kollégának köszönhetően ismét, immár harmadjára tèrek ide vissza, mint valós V3 tulaj.
Köszönöm neki mègegyszer.Sony xperia romról valakinek valamilyen tapasztalata???
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz Mecy_Lacee #8131 üzenetére
És maradj sokáig...
-
junkpod
veterán
-
Mecy_Lacee
senior tag
Xpera rom fent.
Ma-holnap teszt. Főleg a gps érdekel engem...
Valakinek valami, szolkatok. Megnéze[ Szerkesztve ]
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Mecy_Lacee #8135 üzenetére
Számomra újdonság, hogy a 3g külön kell beállítani, hogy menjen. De megy...
GPS-re nem volt időm még.
Vodás flotta + T-Mobile domino5 kártyával rendelkezem. FF]
[ Szerkesztve ]
-
Mecy_Lacee
senior tag
2óra nyúzás után jónak tűnik ez a Sony XPERIA rom. Tetszik. Eddig...
GPS élesítés holnap.[ Szerkesztve ]
-
Mecy_Lacee
senior tag
Mit teszteljek? Ha valaki kiváncsi valamire, letesztelem.
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz Mecy_Lacee #8140 üzenetére
Ez is kuka... Már kérdeztem de nem volt válasz, van akinek nem zajos? Mert ha van, akkor osszenezhetnenk az audio beállításokat mut-ban, nálam pl a mic level összevissza értékeket tartalmaz.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
-
kisbago
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #8145 üzenetére
Szia az Xperia rom-ról tapasztalatokat írsz? aksi mennyit bír, kamera stb!
-
junkpod
veterán
válasz Mecy_Lacee #8145 üzenetére
Hát ez nem túl acélos
Illetve többet mond egy utvonalrogzites gyalogos módban.Box's don't touch!
-
kisbago
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #8147 üzenetére
Igen ha nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs