Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aP@cs
csendes tag
nah sikerült fixálni az usb kapcsolatot, tettem is fel rom-ot csak egy a problémám nincs imei szám :/
ezt valahogy tudom orvosolni ? vagy valahogy visszírni a rendszerbe , mert próbálkoztam ezze a módszerrel [link]
de nem menti le . Ha számit ezt a romot tettem fel [link]Kérlek ha tudtok segítsetek. Előre is köszönöm!!
Skype --> ipacs.tamas90
-
laci laci
addikt
A kitkat romnál nem működik.elsőnek 4.2.2 romot rakjál fel és ott csináld meg,aztán le kell menteni az imei számot mobiletools-al és utána rakd fel a kitkat romot és a toolsal rakod(restore) vissza.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
aP@cs
csendes tag
-
dzsonaj
tag
Sziasztok. Tegnap sikeresen pofára esett a telo, és osszetört az erintokijelzo, a display sértetlen. Mennyiért lehet javítani, illetve érdemes-e nekiallni, vagy inkabb el kell adni alkatresznek?
[ Szerkesztve ]
-
PGaben
csendes tag
Ha visszaolvasol nekem is volt ilyen bajom, romfrissítésnél valami szétcseszte az nvramot is.
Az alapsáv verzióra azt írja ismeretlen?
Nekem ez segített, mindent csinálj a videó alapján és működni fog.
Viszont amikor már rendben működik akkor a mentést jól tedd el, mert minden factory reset után vissza kell tenned.
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-iNew-v3-NVRAM-download-backup-restore-tar-bin-files -
aP@cs
csendes tag
Köszönöm a sok segítséget!
Sikerült IMEI számot létrehozni .
De még lenne egy kérdésem , nem probléma az hogy nem az én IMEI számom van a telefonon.[ Szerkesztve ]
Skype --> ipacs.tamas90
-
aP@cs
csendes tag
Megint csak köszönöm köszönöm
De... ugyan abba a problémába ütközök mint eddig a telefon ,amikor lemegy bill-zárba általába kifagy vagyis nem ad kijelző képet de a gombok világitanak
.Skype --> ipacs.tamas90
-
aP@cs
csendes tag
MTKdroidTools-al IMEI visszaírás tökéletesen megy.
Kössz mindenkinek mindentSkype --> ipacs.tamas90
-
kmarci25
veterán
Nem találtam rá egyértelmű választ, ezért megkérdem én is: 64 GB-os sd kártyával működik a telefon?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Szeretném rootolni a concorde készülékemet.
Olvasva a fórumot,több program is szóba került.Ti melyiket ajánlanátok a root-hoz?Köszönöm.
-
Jolly87
tag
Vélemény Inew V3 Vs. Doogee dg550?
Árban szinte ugyanaz, viszont a Dg550 5,5" és 8 mag. Külsőleg pedig kiköpött mása.Tibor
-
siskad
őstag
Sziasztok! Hol találom meg a gyári romokat?
-
Odzse
tag
válasz Balazska15 #7074 üzenetére
Szia,
Köszönöm,szimpatikus a program
Root előtt mentettél valamit a telóról? Névjegyzék,stb...
Üdv.
-
Balazska15
senior tag
MTK Droid Tools-al vagy MobileUncle Tools-al érdemes egy teljes rendszermentést csinálni mindenféle módosítás előtt. Egyébként rootolásnál nem vész el semmi a telefonról, sem a névjegyek, sem a programok vagy azok beállításai.
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
válasz adamzflash #7080 üzenetére
Úú, ez nagyon jó ajánlat, biztos ugrani fognak rá
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
RVR400
veterán
válasz adamzflash #7080 üzenetére
SGS2-ért egy 2 magos 4.5"-os kínait adnék talán, de csak MTK6572-t, mert ezeknek a kameráját méretezik alul, az MTK6577-esek mellé azért nagyrészt normális kamerákat tettek, a rendszer sebességéről meg ne beszéljünk.
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok
olyan problémám merült fel android 4.4.2-n, hogy töltés közben elmegy a térerőm...
Amit annyit jelent, hogy kijelzi, a térerő erősségét, de nem tudok hívást indítani, sem fogadni. Újra indítás után ez helyre jön. Valami ötlet? Előre is köszi -
vontod
tag
válasz Jolly87 #7075 üzenetére
Nekem mindkettő van (volt) mindkettőt eltörtem. Igazság szerint nagy különbségeket nem tapasztaltam, igaz nem is használok rettenetesen erőforrás igényes appokat. Inew-ban gyengébb a gps a doogge meg szerintem fényképészetileg gyengébb. Az inew tovább bírta, igaz a fémcsík az oldalán levált. (pillanatragasztó megoldotta) De egyébként nekem mindkettő bevált.
Sáómi 9 Lite
-
justnow
csendes tag
válasz janek69 #6308 üzenetére
A képernyő felvillanásoktól szeretnék megszabadulni. Vezetés közben nagyon zavaró tud lenni a sötétben, amikor random a szemembe világít a telefon.
Utána olvastam a témának a fórumban. azonban nekem a Gravity KK van, abban nem találom azokat az opciókat, amelyeket bejelölve ki tudnám kapcsolni a felvillanásokat. Segítséget kérek. -
Odzse
tag
válasz Balazska15 #7079 üzenetére
Köszönöm, nekiállok
-
LosPuntos
újonc
válasz soundman1 #7046 üzenetére
kicsit megkésve... a probléma ugyanaz... build 1.0.10 , 2014.06.11-es kitkat rom van a telón, semmi buhera nem volt vele, érkezésekor let egy factory reset csinálva rajta... mivel a telefon nincs nálam, én is csak tippelek... egy testre szabható call screen segíthetne? egyenlőre csak az a lényeg, ha fel is ébred telefonálás közben, ne nyomja ki állanadóan az illetékes. vagy MTK uncle tools-on belül van értelme újra kaibrálni az érzékelőket? vagy bármi más tipp? köszönöm
-
tomidorka1
újonc
Üdv Mindenkinek!
inew V3 bekapcsológomb nem működik, kérdésem, mi lehet a hiba oka?, illetve bekapcsoló gomb nélkül alvó üzemmódból hogyan lehet felébreszteni a telót (a töltőkábel rá és lecsatlakozásán kívül )? -
R46N4R0K
csendes tag
válasz tomidorka1 #7097 üzenetére
Magam még nem próbáltam, de pl a "Power Button to Volume Button" alkalmazás a Google Play-en egy megoldás lehet.
Egyébként a gombot egy szalagkábel köti a PCB-hez, ha maga a gomb kattog, akkor a szalagkábel szakadhatott meg, vagy a forrasztás engedett el.
[ Szerkesztve ]
-
DéDani
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet szoftvert frissíteni az sd kártyáról és honnan tudnék 1.0.8. szoftvernél újabbat letölteni?
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs