Hirdetés
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
adag
újonc
Eladó egy iNew V3 Plus.
Két napja jött meg, párom rendelte nekem külföldről ajándékba, de mire megérkezett, már nem volt a párom, így eladom, mert nem szívesen nézegetném naponta 50-szer...
(Kipróbáltam, nagyon faja kis teló amúgy.)Bocs, ha a Plus nem ide való...
-
junkpod
veterán
Hurrá! Ismét működik a Google térkép!
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
-
hetven9
csendes tag
Az mitől lehet, hogy bejövő híváskor csak a számot mutatja? Semmi mentett nevet nem. Viszont nem fogadott hívásoknál már ott a név is. Zopo rom.
-
poganytamas
senior tag
Ha valakit érdekel, a nagytesó V7-es most nevetségesen olcsó, 36 ezer 500 a tinydeal-en: [link]
-
monalala
aktív tag
Nem tudtok egy sima CWM-et amit sz.gépről fel tudok rakni, mert a touch nem müxik. le szeretném menteni a belső SD-t, de így nem megy. Köszi
Üdv, Lala
-
laci laci
addikt
válasz poganytamas #8016 üzenetére
Valahol itt megvan, én már végig csináltam ezt, de telorol vagyok és nem tudok linkelni.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
monalala
aktív tag
-
rolio1
tag
Hello
Ha valakit érdekel, batsilos véglegesítette a MIUI v6 verzót, visszarakta az összes nyelvet, azt írja, már csak pár dolog bugos. Feltettem, tökéletes a fordítás, nem találtam hibát ebben a ROM-ban. EZ AZ
-
soundman1
senior tag
Hány százalékos a magyar nyelv benne? Ideértve a rendszer és a Miui-s alkakmazásokat is?! A korábbi nagyon gyenge volt. Most néztem hogy szívesen felraknám. Esetleg még ha megosztonál pár infót, tapasztalatot.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Most nem a saját telcsimről van szó, hanem egy haveromnak valami f900-es van. Időnként a képernyő lefagy, csak többszöri nagy erővel két kézzel kell nyomva húzni rajta, hogy beinduljon a kijelző. mi lehet a hiba, és hova lehet vinni javítani? köszi -
nandozo
tag
válasz nandozo #7980 üzenetére
Batsilos kolléga frissítette a MIUI Rom-ot.
Magyarul is tud a leírás szerint.MULTILANGUAGE – back by popular demand
Chinese , English , Greek . Czech , Spanish , French , Hravtski , Italian , Magyar , Dutch , Norwegian , Polish , Portugese , Slovenian , Vietnamese , Turkish , Bulgarian , Fyrom , Russian
"soundfix"- et fel kell tenni utána.
Added soundfix – When you plugged earphones or tried to access last menu of sound options from Audio settings you used to get a force close. NOT anymore , natural DIRAC equalizer works with 32bit sound!
Flash from recovery soundfix.zip ! no wipes needed.
Chrome-al összeomlik a post-ok alapján; MIUI probléma.
Következő hétvégén talán próba újra.
MEGA link:
[link] -
nandozo
tag
válasz poganytamas #8016 üzenetére
Javaslat, OTG kábelre dugott vezetékes egérrel áthidalhatóak a touch-os problémák. Egy tesztet megér talán...
Illetve ha csak soft/usr data kell, backup-nak akkor Titanium backup megy egérrel biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
nandozo
tag
válasz soundman1 #8020 üzenetére
Tapasztalatok MIUI ROM-mal kapcsolatosan:
Telepítés "works like charm", minden probléma nélkül felmegy, már a beállítás lépéseinél kiválasztható a magyar nyelv aki szeretné.
Aki nem ismeri a MIUI-t itt nincs külön "applilkáció tár" és "asztal" hanem minden az asztalra kerül. Ez sok app esetén átköltözéskor fejfájást okozhat Titanium kötegelt visszaállítás után. De 1x kell csak elrendezni :-)
Titanium backup üzeneteket nem tud visszaállítani valószínűleg a saját üzenet app miatt, legalábbis nekem nem sikerült...
Maga a ROM alapvetően stabil. Eddig egy újraindulása volt, Asphalt 8-ból kilépés után a launcher miatt valószínűleg. Illetve első nap a GMail többször leállt, volt rá példa, hogy a "widget" is eltűnt. Oka ismeretlen számomra.
Sebességben lehet érezni, hogy erősebb vasra tervezték, eddig egyszer sem tapasztaltam a telefonomnál egy tizedmásodpercnyi gondolkodást sem soha, most már előfordul pár esetben; bár nem sikerült reprodukálni az akadást - lehet hogy csak olyan tevékenység is futott a háttérben ami nem állandó.
Minden MIUI-s dolog működik benne amivel eddig találkoztam.
A MIUI-s hang "javító" szinte csodát tett a gyári fülissel, eddig nem vetemedtem arra, hogy azon zenét hallgassak, de most teljesen használható (persze nem egy Sennheiser).
GPS-szel jelet hamar talált, holnap lesz egy hosszabb teszt vele.
NFC, Bluetooth teljesen jól működik saját beépített TAG alkalmazása is van.
Fogyasztása jó a rendszernek, hozza a 4.4 szintet. DU Battery Saver nélkül is egészen használható, kitart 1 napig a jelenlegi intenzívebb használat mellett is.
Alapvetően ajánlom olyan V3 tulajok számára, akik jól mutató és jól hasznhátó rendszert szeretnének "out-of-box" amit nem kell még tuningolni, más launchert, témákat keresni rá stb.
Akik pedig szeretik a rendszer tuningolását lehet, hogy jobban járnak egy alap 4.4-el és finomhangolják a saját képükre.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz nandozo #8025 üzenetére
Köszönöm a beszámolót! Tegnap én is felraktam, de visszamentem wilsey romra. Egy-két infót én is írnék hozzá.
Nagyon jól összerakott ez a v6-os Miui rom. Minden magyarul fogadott a rendszerben! A tárcsázóban és a messegingben (is) a két simet ki lehet választani a dedikált gombokkal. A tárcsázó tudja a magyar T9-et (áőű) is kezelni! Egyszer sem tudtam lefagyasztani ezt a béta verziót, kivéve a chrome-nál, de ezen még dolgoznak. Szuper sok beállítási lehetőség van, összességében a kényelem és design miatt jobban lehet a beállításokat konfigolni, egy-két kivétellel. Ami pozitív volt, hogy nem erőltetik a xiaomi-s progik magukat rá a használóra (mint a v5-nél), csak amire szükségem volt, tényleg azt kapcsoltam be, minden tette a dolgát, ahogy kértem.
A led többszinű beállításainál nekem csak pirosan akart világítani. A gyári helyett van lehetőség más launchert is használni. Akksi üzemidő nagyon jó, még úgy is, hogy nagyobb helyet foglal a rendszer a memóriából, nálam csak 300 MB maradt belakás után. A wifi nálam picit erősebbnek tűnt.
Ami miatt nem maradt, hogy hiányzott a chrome, a flip tokot nem vezérelte, a naponta használatos vocalizer alkalmazás nem működött.
Szép, jó rendszer, de a mezitlábas 1.0.13-at kiegészítettem gyors praktikus progikkal, igy mentem vissza arra. Pl. a widgetsoid után már nem éreztem kézreállónak a miui két részre osztott értesítési sávját.
Visszaköltözés előtt még tettem a Mere rom felé egy próbálkozást. A kezdeti lassulást követően a sebesség rendbe lett, de nem volt érezhető a rom karcsúsítása a sebességen. Indulást követően 590 MB szabad helyet mutatott, 58MB-ot a Beállítások evett meg, a needromos képen ezzel szemben 29 MB van?
Mivel a flip vezérlés nem ment, így nem próbálkoztam tovább.
Reméljük lesz még új gyári rom, egy dual simes 5.1 lollipopot szívesen kipróbálnék ...[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
laci laci
addikt
válasz soundman1 #8026 üzenetére
Habár én flip tokot nem használok, de valószínűleg a közelség érzékelő vezérli. Meg kéne próbálnod újrakalibrálni...
Módszere:
1. Tárcsázóba beírod: *#*#3646633#*#*
2. Engineer Mode (MTK)
3. Hardware Testing
4. Sensor
5. Light / Proximity Sensor
6. PS Calibration
7. Calibration
8. Calibrations
– Helyezd a telefont egy asztalra;
– Click: “Calculate min value”;
– Tartsd a kezed a szenzor elé 1-2 cm-re (a telefon bal felső részén van, a hangszóró mellett);
– Click: “Calculate max value”;
– Click: “Do calibration”;
9. Kilépés az Engineering Menu-ből;
10. Indítsd újra a telót!
Remélem ez megoldja a gondot.Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
rolio1
tag
válasz soundman1 #8026 üzenetére
Sziasztok
Én is akartam írni egy rövid tesztet, sajna nem volt rá időm... Nekem is ugyanezek a tapasztalataim, a chrome-ot én helyettesítettem a rókával, sokat fejlődött, nagyon jó lett, a könyvjelzőket is átmentettem.
És valóban, a vocalizer nem üzemel, én is keresgettem rá megoldást, de én csak a navihoz használnám, kibírom nélküle.
Maga a MIUI viszont mindig is tetszett, régóta vártam erre a verzióra, elégedett vagyok ezzel a port-tal.
Nekem az MTK tools lép ki, ha a GPS-t próbálom machinálni... -
trebrona
nagyúr
Bocs, hogy bele vau, de nálam V6-os MIUI-n működik a vocalizer, Xiaomi telefonon. Először nálam sem működött, de a vocalizer beállításokban, ha manuálisan tallózzátok be a nyelv elérési útvonalát, mennie kellene. Esetleg a Nuance mappát tegyétek belső memóriába, ne külső SD-re!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
soundman1
senior tag
válasz laci laci #8027 üzenetére
Köszi a szíves segítséged és a leírást, de a gyári tokban van 1 kis mágnes, azt érzékeli a teló. Így majd 0 a fogyasztása. Előző telón próbáltam a proxis képernyőzárat, elég sokat evett, talán 10%/nap volt.
-
soundman1
senior tag
válasz trebrona #8030 üzenetére
Köszi az infót, én írtam e hibát. Autoba toltam vissza a backupot, így az elérési útvonal mókolás segíthet. Most, hogy wilsey KK és az auto backup visszament, ismét jó az SD/Vocalizer mappa beállítással. Full (Prémium) verziót használok nem az EX-et.
-
-
monalala
aktív tag
A párom eltörte az érintőt, vettem új telot neki, szintén v3-at. Az lenne a kérdés, hogy a droidtools-al csináltam mentést a törött telóról, felrakhatom azt az új készülékre (flashtools-al)? Nem irja át az imei számot vagy olyat amit nem kéne?
kösziÜdv, Lala
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Megvolt ma a GPS teszt.
A véleményem szerinte eddig a legjobb GPS a zopo ROM-ban volt, nekem az volt a legpontosabb.
Ez nálam hasonlóan hajlamos ugrálni 20-40m -t, mint a többi ROM-on tapasztaltam, főleg nagyobb sebességnél vagy belvárosi környezetben, ez utóbbi helyeken gyakorlatilag használhatatlanná téve a navigációt telefon alapján.
Mivel egyelőre tetszik a felület marad hosszabban, így ha lesz további tapasztalatom - érdekesség megírom.
Vocalizer-t elkezdtem leszedni, n-mag.cc -ről kipróbálom, még nem használtam.Valaki esetleg más hangvezérlést / felolvasást magyarul tudó programot tud ajánlani helyette?
-
andras888
aktív tag
Üdv!
A problémám, vodás számról ha vodába beszélek 10-ből kb 3x én nem hallom a másik felet.
Keresővel beleturkáltam a forumba, voltak tippek, fix 2g re állítás, meg valamelyik mappa törlése...Van azóta valami friss tuti módszer? Esetleg friss rom?
v3 plus ról van szó.[ Szerkesztve ]
-
-
andras888
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #8042 üzenetére
Nem találtam v3plus topicot, és sokszor egyberakják a különböző de hasonló alapokon nyugvó kiviteleket, ezért merészkedtem. :-) Köszi, megnézem! :-)
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen melót, csak a Concorde forgalmazásában vettem. Mint kiderült ez gyárilag egy Inew v3, így gondolom nem lesz OFF a kérdésem. Azért kérdezek itt, mert a Concorde topik bedöglött
A kijelzőről lekerült a fólia, és észrevettem, azóta észrevettem, hogy fehér háttérnél van benne egy elmosódott világosabb csík, a kijelző közepétől jobbra.
A telót kb három hete vettem.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy gariba cseréltessem ki?
Ha gari, ott fognak ilyennel egyáltalán foglalkozni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.