Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz junkpod #8700 üzenetére
Köszönöm a választ!Most egy gyári visszaállitással egyenlőre megoldottam,de ez igy nagyon szar ha később is lesz ilyen gond!Honnan tudok gyári romot leszedni hozzá és mivel tudom feltenni?MTK-s telot még nem frissitettem,ráadásul nincs is a menüjében frissitési lehetőség!Válaszod köszönöm!
-
blackfox
csendes tag
válasz Mecy_Lacee #8703 üzenetére
Köszi!Ez mind müködő rom?Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM,Van hozzá valami számitógépes program?Köszi!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz blackfox #8704 üzenetére
!Ez mind müködő rom?
Elvileg igen. Amiket használtam, s működött:
Zopo, CM, MIUI, Xperia, Novecento.Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM.
Mindegyik romhoz van leírás, hogy, s miként kell felrakni. Először úgyis frissítened kell a gyári romot. Ajánlom ezt, a linkelt SPFlashTools programmal kell felrakni, majd mehet a Costum rom.Viszont, ha még nem csináltál ilyesmit, ajánlom átolvasni a topicot. Hidd el megéri, sokat lehet tanulni belőle.
Vagy a jobb felső sarokba használd a keresőt, ha konkrétan tudod, mit keresel.
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
blackfox
csendes tag
válasz Mecy_Lacee #8705 üzenetére
Köszi a választ, atolvasom, aztán beprobalkozok.koszonom a segitseget
-
janek69
senior tag
Sziasztok!
Ti észrevettétek,hogy kitkat-el a video felvételek hangja mono lett? 4.2.2-vel még sztereó volt,
Persze az infó sztereonak mondja a felvételt,de mindkét hangszóróból azonos jel szól.
Van erre valami megoldás? -
nandozo
tag
Sziasztok, Win10 64bit alá MTK driver? PDANet?
-
nandozo
tag
válasz poganytamas #8709 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm, sikerült megoldani...
Akinek gyorsan kell kijelző és ezért hajlandó kicsivel többet fizetni akkor az ebay-en találtam egy spanyol szállítót, akitől lehet rendelni, 21 eFt, nekem kb 5 munkanap alatt megérkezett, áfa mentesen, mivel EU-ból jött (az esetek többségében a kijelzővel nem szokott ilyen probléma lenni ugyan). 1.0.14-es ROM-mal megy csak, tehát aki nem utólag akar vele szenvedni, az előtte frissítsen, nekem v5-ös SPFlash-el NEM ment, csak v3-mal!!.
[ Szerkesztve ]
-
nandozo
tag
Sziasztok, most hogy végre működik a telefonom kíváncsi voltam, hogy mennyire problémás csak a "touch" cseréje a telón. Úgyhogy kipróbáltam a levételét az első üveglapnak-touch résznek a törött kijelzőn.
Szerintem spéci szerszámok nélkül teljesen esélytelen szétválasztani az első üveget az LCD-től, ui annak nincs szinte semmi mechanikai tartása és a legkisebb feszítésre deformálódik és óhatatlanul sérül. Akárki is csinál ilyet videón, tuti, hogy előzetesen már valahogy "meglazította" a dolgot (pl hővel, vagy oldószerrel). Én ilyet nem tettem, uh a mechanikai hatásoktól egyértelműen sérült a kijlező...
Ahogy már többen írták egy vékony olajfilm van a kettő rész között, amit visszaszereléskor pótolni kellene, ui a ha levegő van a két réteg között akkor gyanítom, hogy az látható lesz. Valamint ha a repedés végigment akkor a finom üvegport is el kellene róla távolítani.
-
Leleményes
tag
Van egy brick V3-am, mennyit ér?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Leleményes #8714 üzenetére
Kijelzője jó???
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Sepy8802
újonc
Sziasztok nekem van egy INEW V3 telefonom,a szerelő megállapította hogy a belsejében az IC táp tönkre ment de ő nem tud hozzá ilyet rendelni,meg tán ezt ragasztani kell.Valaki tudna valamilyen segítséget nyújtani?
-
RVR400
veterán
válasz laci laci #8721 üzenetére
Értsd jól, ha van egy V3-as full teló, ami laphibás lesz, és cserélem a komplett alaplapot V3 Plus, akkor az kivitelezhető.
Kijelző ugyanaz, a teló aljára menő kábel ugyanaz, akksi ugyanaz,a kamerák kérdésesek, de megpróbázok keríteni egy V3 Plust egy teszt erejéig, hogy milyen modulok vannak benne.
Szerk: IMX214 van a Plusban is, ergo szerintem simán mehet az upgrade.
[ Szerkesztve ]
-
beriv
tag
Sziasztok barátnőmnek van egy Inew V3-as telója 1.0.13 stock rommal.
Az a baj vele hogy random bekapcsol a kijelzője, legtöbbször ha töltőn van, mit lehet ezzel tenni?
Cella készenlét és telefon tétlen adja a fogyasztás nagy részét az akkunál. -
Sepy8802
újonc
Van valakinek eladó V3 alaplapja?Üzenetben várom a válaszokat
-
junkpod
veterán
sziasztok! Hol lehet Budapesten kapni V3 akksit, vadi újat, azonnalra?
Box's don't touch!
-
soundman1
senior tag
Pár hete kezdte megadni magát a hangerő billentyűm. Korábban írtátok, hogy csak csere segít, de gondoltam kontakt spayvel hátha rendbe jön. Miután a hátsó műa. burkolatot sikerült lecsavarozni és hozzáférni a mirokapcsolóhoz Chip kontakt tisztítóval csepegtetem rá, hogy a billentyűn kifollyon. A billentyű tökéletes lett, de lett egy mellékhatása. 😠 Bekapcsolva láttam, hogy a kijelző felső sarkában sok apró kifényesedés (pötty) lett, és a sarokban egy felület is így járt. Bár csak fehér színnél látszik, azért ekéggé dühít.
Ráadásul ez után 3 napra 4 cm-re két szürke folt, majd újabb 4 nap múlva ettől 4 cm-rel lejjebb újabb két folt jelent meg.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
zarew
senior tag
Sziasztok! Lányom zsebében levált a bal fém betét és elhagyta a hangerő gombot. Magyarul kéne egy gomb,meg egy fémcsík..... Ha valaki tudna segíteni. Az alin csak a készülékházat találtam.
-
zarew
senior tag
válasz laci laci #8735 üzenetére
Bp-Érd- (New York-Rio-Tokyo)
-
poganytamas
senior tag
Ha érdekel valakit, eladóvá vált a sajátom: [link]
-
RVR400
veterán
válasz poganytamas #8738 üzenetére
Nem véleményezem a hirdetést, inkább csak sok sikert kívánok Neked az eladásához...
-
soundman1
senior tag
A gyári tokom eléggé viharvert. Nincs valakinek egy, amit nem használt és eladná? Vác mellett lakom, a héten Vác Hatvan között mozgok, értemennék, vagy egyéb esetben marad a posta.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Rég jártam még erre, anno az első között voltam aki megvette a telefont, és a hibák miatt cserélgette a romokat a telefonon.
Még a páromnak megvan a teló (nekem már nem) az eredeti 4.2.2-es androiddal, de most akarok egy okosórát venni neki de ahhoz csak 4.4.x verzió android kompatibilis.Láttam ezt a videót, hogy hogyan lehet Kitkat-et rátenni, de mint mindenki írja, hogy a videóban megadott fájlok már nem elérhetőek. A needromon az eredetit láttam ezt
Ez akkor gondolom a következő verzió, és ugyan azok a lépések kellenek mint a másik két fájlal a videóban.
cxq_inew_v3w_v1.0.14
CWM_recoveryUgye? Köszi a segítséget
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
pezse78
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek van egy 1,5 éves Inew V3-a. Egészen jól működött sokáig, de most a következő hibával találtuk szembe magunkat. Nagyon sokszor nem lehet a telefont feloldani alvó állapotából. Ilyenkor, ha éppen kéznél van 220 és egy töltő, akkor felteszi egy pillanatra és már működik egy darabig vagy a másik, hogy megcsörgetem... Ez nagyon rossz, hiszen ha bármi van és nincs kéznél töltő másik ember aki megcsörgeti, akkor nem tud telefonálni...
Valakinek van ötlete, mit lehetne csinálni? -
-
Mecy_Lacee
senior tag
REKLÁM ON!!!
Kedves laci_laci fórumtársnak köszönhetően újra itt vagyok köztetek. Telefont javított nekem, gyorsan, megbeszélt időre.
Ezúton is köszönöm neki a fáradalmait, s üzenem, hogy még találkozunk! Csak kéne egy donor telefon...REKLÁM OFF!!!
A telefont amúgy kedvesem használja, napi szinten. Tökéletesen meg van vele elégedve, igaz telefonálásra nem használja. Inkább vigyáz rá...
A telefonon MIUI rom van. Ha esetleg valakinek kérdése volna róla, állok elébe.Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
laci laci
addikt
válasz Mecy_Lacee #8745 üzenetére
Köszönöm. Elég jó és használható a miui rom. Nekem xiaomi mi4 - em van és sok frissítés jön rá.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
karikusz
tag
válasz junkpod #8742 üzenetére
Mire gondolsz, hogy nézzem meg jobban a verziót?
Ez is official:
[ Szerkesztve ]
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
soundman1
senior tag
válasz karikusz #8749 üzenetére
A videót nem láttam, de a 14-es az utolsó hivatalos rom verzió. A linken levőt használhatod, bár nekem 1.0.13-ra nem ment fel valamiért, míg mások fel tudták tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest