Új hozzászólás Aktív témák

  • timer32

    csendes tag

    Sziasztok, üdv Mindenkinek!
    Végre én is ThinkPad tulaj lettem, egy T450-nel hozott össze a szerencse, ami eddig nagyon tetszik, viszont van néhány dolog, amiről a szakértők véleménye kéne. :)

    Egyrészt az a problémám, hogy az enter billentyű nyikorog (magas "cincogó" hang). Tudom, hogy a sok használat során felgyülemlett piszoktól lehet, de ez egy gyakorlatilag új gép. 2014-ben egyszer valakinél előfordult ebben a topicban, de akkor fix megoldás nem volt.

    Másik: hol a jobb, hol a bal hangszóróból néha fura hang jön. Néha magától, néha enter nyomásánál. Nehéz körbeírni, de mintha "beszakadna" a hangszoró, rövid, de éles és mély hang. Driver gondra gyanakszom, de hátha más tulajnál is volt ilyen, és van tuti módszer.

    Van valami ötletetek?

    Valószínűleg amúgy lesz egy teljes rendszerfrissítés, mert a 32 bites win 7 nem érzékeli a 8 GB RAMot sem, illetve a funkcióbillentyűk fele sem működik, aminél szintén driver problémára, vagy konkrétan hiányzó driverekre tudok gondolni.
    Ezzel kapcsolatban pedig félig OFF kérdés: Win 7 vagy Win 10 használható jobban ezen a gépen? Ezt még úgy tudom, hogy anno win 7-tel meg 8-cal adták gyárilag, és bár a win 10 jobb, mint a 8, de szerintem nem jobb a 7-nél. Az előző 9 éves laptopomnál nem is volt nagyon téma a 10-re frissítés, jól ment 7-tel, de ha vannak érvek, miért jobb ezen a gépen a 10, akkor nem zárkózom el előle.

    Köszi előre is minden segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák