Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Multibit #93183 üzenetére

    Amit vegyél figyelembe, hogy az X-eknél kissé bonyolultabb a szétszedés, tisztítás, mint a T-knél; konkrétabban ki kell szedni az alaplapot ahhoz, hogy hozzáférj a hűtéshez.

    Mint minden Thinkpad-nél, itt is a hivatalos Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letölti/megnyitja a böngésző) a legjobb barátod, ha belekezdesz.

    Az X200s-ed hőmérsékletei szerintem elég magasak idle állapothoz/minimális terheléshez képest, 40-50 Celsius fok közötti sávban lenne az ideális. Az is igaz, hogy Core 2 Duo-s gép, elvileg jobban bírja a magas hőfokokat, mint az utódai.

    Amit Tikakukac is írt: az X szériás notiknak X200-tól felfelé nem árt óvatosan leszedni a palmrest-jét, vékonyabbak, mint a korábbi X-eknek. Ebben mondjuk az X220, X230 rosszabb, mint az X200(s), X201(s), ott már-már egy csúnyább nézésre tud néha repedni a palmrest az Express Card foglalatnál, meg a touchpad alatt.

    Mindenesetre én szétszedés előtt megnézném még másik 2-3 programmal is a hőfokokat, hogy teljesen biztos legyen, hogy nem csak a Speccy mér valamit félre.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák