Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    Nagyon OFF

    (Mese.)

    1. Vesz az ember egy pöpec kis laptopot. Mondjuk egy x230-ast.
    2. Természetesen vesz hozzá egy egeret, mert (hacsak nem ágyban használja) anélkül kényelmetlen. (Szép, selyemfekete, zselés egérpaddal ofkórsz.) Jobbról beledugja.
    3. Mivel nincs benne SSD (és arra éppen -úri huncutság- nem akar költeni) előkotorja egy régi pendrive-ját, hogy legalább ReadyBoost-ja legyen. (Merjünk nagyot álmodni...) Beledugja balról.
    4. Hopp, az aprón talál egy kihagyhatatlan dokkolót. (Kamionról pottyanhatott le.) Lecsap rá, mint gyöngytyúk a takonyra, máris kerekebb lett a világ. Bedugja alulról.
    5. Vérszemet kap és kukázik hozzá egy különálló billentyűzetet. Mégiscsak kényelmesebb, nagyobb, komolyabb, numpad, csuklótámasz, ami nem reped be. Wow! Bedugja balról, rézsút, kicsit sréhan.
    6. Innentől nincs megállás. Az x230-as hangja egy fostalicska, de két BT-os hangszóró megoldja a problémát. (YT-on máris Jennifer Lopez combjai közt érezhetjük magunkat...)
    7. ...amihez természetesen dukál egy USB-s hangkártya is...
    8. ...vagy egy DAC.
    9. A tökéletessé kristályosodott hang mellett tűnik fel igazán, milyen hányadék ez a TN-panel. Tikakukac fel, TN ki, IPS be.
    10. Ha már eddig eljutottunk, vétek lenne kihagyni +4GB RAM-ot...
    11. ...meg egy 128 GB-os SSD-t...
    12. ...ami legyen inkább 256-os...
    13. ...amit vétek adattárolásra használni, úgyhogy a HDD ízibe kibővül 1TB-ra.

    És máris megvalósult az ÁLOM, ami mindent tud és még annál is többet...

    ...csak...

    ...az a hangyaf :B sznyi baj, hogy (hacsak nem az ágyban heverészve csetelgetünk) a példázatban szereplő egyszeri user 10-ből 9 esetben mégis az asztali gépéhez battyog, ha bármit is akar csinálni. :W :W :W

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák