Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Tim82 #82639 üzenetére

    :D
    6205ös wifi van benne, mondjuk az AC-hez routereknek is kellene támogatni, ma még talán nem annyira elterjedt. Az ips dolog már múltkor is felkeltette az érdeklődésemet, csak ez a kínai srác által usa-ban árult bizonytalan működésű dolog még kicsit necces :)

    A wwan slot kapcsán még dolgozik bennem a kisördög, hogy esetleg második ssd a tárhely miatt. Vagy csak keretbe kerül a 320-as gyári hdd-je a dvd helyére. 7200as fordulattal van azért hangja. Bár a hűtőventi időnként túlzajongná ahogy tapasztalom. Amennyire olvastam sajna ez ilyen hűtésű.

    Hmm, még a 4 mag 8 szál proci tűnik hosszú távon érdekes upgrade-nek, de nem láttam jó áron. Régi hirdetésben volt, amire simán rácsapnék annyiért, de most csak sokkal drágábbakat látok. Ahogy olvastam a topicban is van aki olyan i7essel használja meg neten is látok olyan gépet, amit azzal árulnak. Bár ha jól tudom nem gyári felszereltség ez, mert talán csak T530ban volt. Nálam annyiből lehet majd érdekes, hogy ez jó teljesítménynővelő opció lesz, ha kevésnek érezném a mostani i5 3320m-et. (Android fejlesztés, virtuális gépekkel, szimulátorokkal, ezért a sok ram. 8GB már necces).

    Billentyűzetnél vettem észre érdekességet, hogy nem backlites magyar van benne és a lámpát használva az F gombokon lévő szürke ábrák rendesen becsillognak bizonyos szögnél, hogy nem látszik az ikon rajta, mert elég nagy fényes pacára tették a rajzokat.

Új hozzászólás Aktív témák