Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz mclaren777 #80576 üzenetére

    Erős, de mégis csak műanyag ház a T széria roll cage-éhez képest.

    Az L széria az R és az SL utódjának van szánva. A legutóbbi L modellek egészen decensek - L450 pl. kapott IPS panelt -, de én inkább rászánnám azt a plusz pénzt egy T420-ra az L420 helyett. Ha nem hurcolod túl gyakran és megbízható bolt ad egy év garanciát az L420-ra, akkor azért megérheti, de csak akkor.

    Molk:

    Esetleg egy driver újratelepítés, illetve DPC latency ellenőrzés nem árthat. Azt írják amúgy, hogy magasabb impedanciás fejhallgatókkal kevésbé csinál ilyet az alaplapi Conexant cucc. De alapvetően jobban jársz valamilyen külső USB-s hangkártyával, pl. Creative Sound Blaster Play, ha nem akarsz sokat költeni rá.

    sputyi70:

    Szokásos dolgokra érdemes figyelni: burkolat állapota (ne legyen törött pl. a palmrest a sarkoknál, vagy az alsó ház a zsanérok táján, illetve az ottani sarkoknál stb.), portok működnek, nem melegszik-e túl egy rövid stresszteszt alatt, kijelző pixelhibás-e (ajánlom a Dead Pixel Buddy nevű kis programot a célra, egy pendrive-on vidd pl. magaddal), BIOS ne legyen lejelszavazva.

    bluekoli:

    Egyiket sem arra tervezték, hogy a kijelző tetejénél fogva hurcolászd - régen többek között ezzel lehetett kinyírni a T40-T41-T42 notik alaplapját, mert ugyan tök jó mutatvány volt a történet, csak épp azzal nem számolt senki sem, hogy közben azért az alaplapon keletkezhetnek hajszálrepedések, amik elősegítették az USB vezérlő és a VGA megmakkanását. A T500-nak pont elég nagy valószínűséggel előfordulva meg szokott lazulni a zsanérja és produkál 90 fok körüli szögben kinyitva egy-másfél centis holtjátékot is akár, úgyhogy lehet, hogy inkább a Te T500-ad volt a kivétel.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák