Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz #16820480 #8022 üzenetére

    hát ha még a T61-hez képest is "lazítottak", akkor szerintem hordd szatyorban, mert le-leeshet róla pár alkatrész. azért azon van pár legalábbis bizonytalan pont. a bal szélen lévő elem a bill mellett meg a csuklótámasz mindkét sarka lötyög kicsit nálam.

    most megnéztem, a relatíve új T61 baloldalt saccra 2 mili lötyögés lecsukva, jobb oldalon 1 mili. a reformkori T43p egy fél milit bal oldalt. a honfoglalás kori T21 nem lötyög. árpád gépe győzni fog.

    persze a T43p tekeredik-pöndörödik, a T21-en meg a szokott helyen a bill-től jobbra középen ott a törés a burkolaton. a T21 persze vastagabb is jóval, mint az újak. talán a T43 tűnik a leggyengébbnek a csavarodás miatt. ez persze így szubjektív, de azért nem lennék alaplap benne. ráállni pláne nem mernék, szerintem arc a vidiben pedig azt nyúzza. de lehet tévedek.

    már az arcom kaparom, mikor tudom végre telepíteni a T21-et. már megrendeltem hozzá az ide-cf adaptert meg egy 8 gigás cf kártyát. legjobb APS ever.

    azt nem tudom a T61-ben van-e rollcage a panel mögött, de ma délután kicsi lapa ránehézkedett szemből a kijelző felső peremére, az meg egy pillanat alatt hanyatt feküdt kicsi lapával és nekifeszült a dock keretének. mivel az 2-3 centire van csak panel zsanérjától kapott egy emberes erőkart. aztán mivel ott megállt a kijelző, a maradék testtömeget a csuklótámasz meg a bill kapta. kicsit azért befostam, de minden oké. ilyenkor azért tisztelem minden fájásom ellenére az eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák