Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz taltos #7889 üzenetére

    ahogy írták is: próbáld meg szűk helyen használni. mondjuk kocsi hátsó ülésén vagy repülőn esetleg. vagy csak úgy magad előtt.

    én személy szerint eleve az összes parasztot elküldeném kapálni, aki merőleges dugaszokat tervez. lásd a régi TP power brick (táp) DC oldala: hozzásimul a dobozhoz. király. kár, hogy nem sikerült megismételni. najó, a slimnél, de ott meg nincs jelentősége mert maga a kábel mint az öklöm. meg a másik végén ott a dupla kiálló dugasz. meg ugyse tudod feltekerni abban az irányban, ahol "slim" kéne maradjon, hisz bölcsen lekerekítették. kitűnő fotóim vannak erről, ha érdekel valakit.

    vagy ránézek a dockomra, ami ugye "advanced". namost ebből vagy 300 különböző kábel meredezik kifelé, amik még kezelhetők is lennének, ha nem lenne mindegyik végén egy böszme csatlakozó. magyarán minden kábel +5 - +10 centire kiáll hátra. mindezt egy gyakorlatilag üres műanyag dobozból. esetleg tudtam volna ötleteket adni, hogy hova lehetne elhelyezni a csatlakozókat az üres doboz területén belül.

    lássuk mik vannak még itt a dockom. ááá igen, sikerült majdnem minden csatlakozót hátra böszmíteni. kivéve a rendkívül komplex huzalozású SPDIF-et, ami jobb oldalra böszmül és kitűnő kapaszkodó gyerekeknek. az ebbe bedugott kábel esztétikusan "lágyítja" a kockaságot, egy valóságos vizuálélmény. emellett persze a mikró és füles csatik környékén nagy üresség tátong, szóval oda nem fért el a két mazzag. arról inkább nem beszélek, hogy milyen jó ötleteim lennének a szerencsétlen zörgő ventijű noti hűtésére a tessék-lássék légrések helyett. erről is tudok csinálni fotót, tán van is.

    esetleg végigmehetek a T21-T43-T61 csatlakozóin is, amik kvázi ötletszerűen vándorolnak mindenfelé a dobozon körbe. a T21-en egyben van a táp és a háló, mint a két dolog, ami jellemzően be van dugva. de ugyanígy lehet nézni merre vándorol a füles kimenet, ahol pofátlanul még a mikróval is felcserélik itt-ott...

    félreértés ne essék, nem a TP gagyiságáról van szó. a világ gagyiságáról van szó, ahol ezek a megoldások még mindig a csúcsot tudják képviselni. és ez jobban fáj.

Új hozzászólás Aktív témák