Új hozzászólás Aktív témák

  • Xmodule

    őstag

    válasz Tim82 #61384 üzenetére

    Igen ott neztem. De mar alapbol mikor szétszedtem megnéztem mi van ott és csak egy ilyen gumi tömités gondolom hogy a por ne menjen be. de maga ez a sim tarto/olvaso nincs benne. ugyhogy ezt is venni kell... eléggé budget modellt fogtam ki. kb semmi nincs benne. :S Persze nyilvan mikor vettem nem szedhettem szét hogy belenezzek.

    Chaser: Köszönöm. És a kijelzöt is. Sikerult kicserélnem, és nem mardt meg egy csavar sem feleslegesen:). Mondjuk a kijelzö takaro elsö része ugye az a vékony keret körbe fent valamiert nem pattan össze. lehet letört belöle a kis fogacska pedig nagyon ovatosan szedtem szet. majd rakok ra egy kis ketoldalas rakasztot egy csikban, amugy is volt rajta olyan, alig birtam szetszedni. de most egyelöre megvarom az antenna zsinort ugy is akkor megint szet kell szedni az egesz mindenseget.

    apropo: a baloldali zsanernak a bal szelen milyen csavarnak kellene lennie? Csak mert nekem ott nincs semmi és ugy erzem eléggé kotyog is. 2 lyukat lehet ott latni anelkul hogy barmit szetszednek.

    [ Szerkesztve ]

    Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Új hozzászólás Aktív témák