Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz ro_bert17 #59050 üzenetére

    Leginkább azon tudom lemérni, hogy amikor apámékhoz járok (mondjuk úgy két-három hetente), nem másfél órát szüttyög a T43 a hetek alatt felgyűlt Windows 7 frissítések telepítésével, hanem 8-10 perceket.

    Én még adós vagyok az N-es wifivel nekik, de mivel csak böngészésre és emailre használják a notit, nem életbevágóan sürgős. A CPU-t én is cseréltem Pentium M 740-ről Pentium M 770-re.

    Lassulást amúgy nem tapasztaltam, de a HD Sentinel szerint működik a TRIM, gondolom, ennek és a light-os használatnak tudható be.

    Valamilyen non-PAE kerneles Linux-kiadással próbálkozz, az lehetett a gond a T42-nél. Azzal, gondolom, próbálkoztál, hogy az XP-s drivert telepíted kompatibilitási módban az N-es wifihez, majd kerestetsz hozzá a W7-tel frissebb illesztőprogramot, ill. esetleg az eszközazonosító alapján a neten is próbáltál találni hozzá drivert.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák