Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz audi100td #46444 üzenetére

    Egyébként elég szépen hasított:

    A Lenovo SSD ez volt viszonylag új korában, emlékeim szerint a Kingspec ennél jobb teszteredményeket produkált egyébként véletlen elérésben is.

    Ez így van valóban, kivéve ha a következő gép nem lesz mSATA képes, ami gyakran nem előre látható. Külön eladva meg az is veszít az értékéből.

    Remélhetőleg tudatosan tervez valaki, hogy mi hasznosítható később is - én törekszem erre. :B Ez az egyik ok, hogy pl. egyelőre nem tervezek a T400/T500/R400/R500/W500 utáni gépet venni -> utána van váltás dokkoló-kompatibilitásban.

    Teljes képernyőre kirakva nálam több 360p videó is laggolt (T43, Pentium-M 750, 1,5G RAM, 160GB Samsung HDD, Xp Pro SP3), többek közt ezért is adtam túl rajta.

    Az a baj, hogy YT-videóknál nincs mód a feltöltött eredeti csekkolására, gondolom, valamilyen mértékben attól is függ (wild guess a részemről, elismerem). Barátnőm T42p-jén általában nincsen gond 480p alatt (szintén XP SP3).

    Ezzel egyet tudnék érteni ha nem lehetne könnyedén találni X60-at 35-ért, ami a mai elvárásoknak átlag felhasználás szempontjából teljesen megfelel.

    Ez igaz, viszont egy X60 már bőven köröket is ver bármilyen netbook-ra is - talán a Brazos-osokat/illetve Sandy Bridge-alapú CPU-sokat leszámítva, amik inkább csak nevükben netbook-ok. (Azért a 35k körül kapható X60/X60s-ek közül keresni kell egy mindenben jó - nem sérült, jó akkus stb. - darabot.)

    Az X40/X41-ek szerintem is jobban átgondolt modellek voltak. Részemről viszont elég szörnyűnek tartom, hogy ahhoz, hogy YouTube-ot tudjon nézni az ember élvezhető minőségben, minimum kétmagos CPU kell.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák