Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Tim82 #46443 üzenetére

    A Runcore úgy rémlik már elméletben TRIM képes volt, de szerintem többek közt az AHCI hiánya miatt ezt kihasználni nem lehetett. Egyébként elég szépen hasított: [link]

    "Ha maga az mSATA SSD továbbvihető fejlesztés esetén, akkor igazából ténylegesen a régi gépre költött pénz csak az átalakító ára, ezért is gondolom ezt a leggazdaságosabb megoldásnak."

    Ez így van valóban, kivéve ha a következő gép nem lesz mSATA képes, ami gyakran nem előre látható. Külön eladva meg az is veszít az értékéből.

    "SD Youtube-videókkal még simán elboldogul pl. egy maximálisan felbővített T42p"

    Teljes képernyőre kirakva nálam több 360p videó is laggolt (T43, Pentium-M 750, 1,5G RAM, 160GB Samsung HDD, Xp Pro SP3), többek közt ezért is adtam túl rajta.

    "Ha netbook kellene, illetve nem kell erősebb hardver annál, mint ami az Atom/GMA párosos vackokban van, az X40/X41 még mindig versenyben van, a jobb felbontás, a nagyjából ennek megfelelő teljesítmény és az elsőrangú billentyűzet miatt. Egyébként sajnos valóban lassan elavul akár mindennapi használatra is."

    Ezzel egyet tudnék érteni ha nem lehetne könnyedén találni X60-at 35-ért, ami a mai elvárásoknak átlag felhasználás szempontjából teljesen megfelel. Hozzátenném az X40/X41 szerintem jobb konstrukció volt, kivéve persze az 1,8-as HDD-t, csak hát ahogy halad az idő egyre nagyobb prioritást kap a hardver.

Új hozzászólás Aktív témák