Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    Tudna nekem vki segíteni abban hogy melyik menüpont alatt találom az ujjlenyomat olvasó beállítását?
    T61-nél még idegesítő is volt hogy Win install után már azzal kellett legelőszőr xarakodni itt meg a menüt sem találom.Két véglet.:)

    GPS:
    Én úgy tudom egy rém egyszerű SIM kártya is elég a gépbe mert nem arra kíváncsi a gép hogy milyen szolgáltatás kapcsolódik a SIM-hez hanem fizikailag akarja érezni.
    Nekem 3G mobilnetem van így nincs tapasztatalatom hogy egy mezei SIM-mel is megy e de állítólag megy.
    Net nem kell hozzá mivel a kocsikban lévő GPS-eknél sem kell net csak egy vevő egység ami jelen esetbe ugye bent van a gépbe(noti).
    Egy GPS készüléknél is a kütyüt kell megvenned meg a szoftver-t és működik.
    A thinkvantage GPS-szel sokat nem érdemes vacakolni mint látszik nekem sem nagyon sikerült működésre bírni.Bár ez nem azt jelenti hogy másnak nem sikerül.:)
    Vision tanácsára letöltöttem az IGO8-at de amit első körbe találtam azon csak MO. térkép van. Jelenleg Ausztriában vagyok így sokat nem tudok mondani róla.Útközbe töltöttem le mint az fentebb írtam. Majd még utána olvasok mert úgy tudom GPS-es kütyükről is le lehet venni a PRG.-t és vhogy lehet belőle csinálni PC version-t.
    Igazából nem tudom utána kellene jobban olvasni nem akarok hülyeséget írni.

    Még annyi hogy nekem előszőr nem akarta érezni a SIM-et, ezért ha vki ilyennel találkozik igazítsa meg.Van a SIM-alatt egy ilyen kis műanyag lap amin van egy kivágás ami eltakarhatja a SIM-en lévő érzékelőket. Lényeg az hogy be lehet rakni rosszul.:)

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák