Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz audi100td #24194 üzenetére

    én mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem hitte el hogy a kutyának rettentő nagy szüksége van egy saját gépre. hiába no, ezek a nők egyre furfangosabbak.

    @sutszi: életem első tartós hátizsákja az 5.11 tactical rush szériája (mondjuk rush 24). ez amit linkeltél (bocs) kábé a reklámszatyor kategória ahhoz képest. volt előtte egy erősnek és tartósnak tűnő camelem, aztán egy évesen már én varrogattam otthon a kici kínai emberke után.

    nagyjából ilyen árban is van a táska... ...ha van usa címed. állítólag jobbak lesznek az árak az európai webshoppal, de most még 25% áfa meg brutál shipping van.

    ezek az 5.11 cuccok egyébként elég lenyűgözőek. életem legkényelmesebb rövidgatyája, nagyon sok más gazdag amcsi szerint életük legjobb télikabátja, nem-koszolódó uniformis, örökéletes zseblámpa, gépfegyver-hordozó táska meg miegyéb. nem hittem el hogy nem az x+1 kínai vacak míg meg nem tapasztaltam. az egész világon sok helyre szállít a hadseregnek és egyéb rendfenntartó erőknek, tényleg nem az a "hoppá tönkrement" cucc.

    nem releváns, csak a nem-kommersz hozzáállást minősíti, hogy vannak direkt "glock 9 előrántó" zsebek, meg külön "turistának látszós" kategória mindenből. tipikusan az a cucc, amikor a pólós-farmeres ami rendőr kezében ott terem a pisztoly, és te meg asziszed csak a filmben van ilyen. közben meg a póló rejtett zsebes.

    nem kapok jutalékot, csak tényleg olyan anyagvastagságú meg masszivitású minden cuccuk, amilyet előtte még sose láttam. legalább szétnézni érdemes.

    csendben hozzáteszem thinkpad a céges noteszük.

Új hozzászólás Aktív témák