Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz lócitrom #110605 üzenetére

    Az R50e Hardware Maintenance Manual-ja: [link] - a zsanérproblémára és az ODD alól hiányzó csavar méretének-típusának beazonosítására, meg úgy általában, ha szerelni kell.

    A VGA kimenetet tartó csavarokkal kapcsolarban: azt hiszem, mindegyik oké (más gépből valót simán beletehetsz), de lehetnek esztétikai jellegű különbségek, szóval én akkor már a meglévőt cserélném bontott gépből egy párra.

    Ha tudod, pontosan mik kellenek, akár ki is tudlak alkatrészekkel segíteni, nyilván ingyen értve (van pl. egy kijelző miatt elbontott, amúgy alaplaphibás R50p-m eltéve, amiből a zsanér, csavarok jók lehetnek).

    Ami az SSD-t illeti, én a helyedben laptop PATA csatlakozós adapter/tok + olcsóbb mSATA SSD párosban gondolkodnék. Linux és Windows 7 biztosan oké, TRIM is menni fog, régebbi Windows-oknál azért nem. Ezt mondjuk Linux alól rendszeresen futtatott fstrim-mel meg lehet oldani.

    ODD helyett betehető caddy-ből pár éve még egészen sok volt, gyakorlatilag mostanra keresni kell. T60-hoz, T61-hez valót keress, csatlakozó szempontjából teljesen kompatibilis, annyi, hogy lesz egy minimális rés kívülről nézve, mivel nem 12,5mm, hanem 9,5mm vastag lesz a caddy.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák