Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    szert tettem egy R50e-re és látok némi lehetőséget benne az állapota okán, ezért szeretném buherálni. felmerült pár dolog, remélem még van itt olyan, akinek akad pár ötlete. nem akarnám kukázni, eléggé megtetszett.

    először viszont a problémákra keresnék valamillyen megoldást. az egyik fő probléma, hogy az egyik zsanér nem feltűnően, de befelé dől. egyelőre nem akartam még szétszedni, mert annyi időm még nem volt, de úgy tűnik a felső rész dől kizárólag. szerkezeti problémát nem tapasztalok, robosztus a zsanér, nem inog nyitogatáskor. viszont nem tudom hogyan lehetne helyére igazítani. az már biztos, hogy nem puszta kézzel. na de mivel lehetne akkor "megigazítani"?

    a VGA kimeneten az egyik csavar nincs meg. sérülésnek nyoma nincs, tehát nem kitépték vagy nem letörték. nem hinném, hogy speciális, de ha mégis, honnét lehetbe szerezni? bármilyen vasbol kioperált jó bele?

    aztán egy másik apróság, hogy egyetlen egy darab hiányzik az ODD alatt. legalábbis külsejét elnézve ez az egyetlen hiányosság eddig. bontani való gépet csavakor miatt nem keresnék, ha nem muszáj. érdemes volna használtan keresni alkatrészeket vagy esetleg valahol lehet találni/rendelni szetteket hozzá?

    és végül az utolsó dilemmám, egyelőre: terveim szerint ha minden probléma megoldására van reális esély, akkor kerülne rá valamilyen Windows 9x, XP vagy 7, és valami Linux. utóbbival nem lesz gondom ez már szinte könyvelhető. viszont bármilyen Windows esetén felmerült bennem, hogy lehetne-e ezt valamilyen foglalattal SSD-vel bővíteni vagy sem? HDD-k terén otthon vagyok, de nem tudom, hogy egy SSD-nek lenne-e értelme, okozna-e a felsorolt rendszereknek problémát, degradálná-e az SSD-t bármelyik Windows vagy sem? mondjuk caddy-t is alig találok, na de ha találnék...?

    bármilyen ötlet jól jön. előre is kösz.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák