Új hozzászólás Aktív témák

  • Madara-san

    aktív tag

    Köszönöm a válaszokat!

    @FoxiestFox:
    Eléggé valószínű. Mobillal néztem és sajnos vibrál, a szememet is bántja. Nem túl jó videó,
    nálam is hasonlóan látszik mobilon csak még erősebb a vibrálás. Akksiról és tápról is csinálja, Intel grafikus tulajdonságoknál kikapcsoltam az energiagazdálkodást, frissítés 60 Hz-en.

    @lakkusjj: Ahhoz, hogy azt a dll-t felülírjam, újra kéne fordítani a programot visual studioban a readme szerint (ezt majd később meg fogom próbálni).

    @ДарСтав: Parancssorból futtattam rendszergazdaként, ezt az eredményt kaptam:

    Nem kezelt kivétel: System.Runtime.InteropServices.COMException: Sikertelen a COM-osztálykészítő behívása a(z) {D5F5053A-9585-4D80-8F6F-7B6587CEFB93} CLSID-azonosítójú összetevő számára, a következő hiba miatt: 80040154 Az osztály nincs regisztrálva (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
    a következő helyen: System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandleInternal& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
    a következő helyen: System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean skipCheckThis, Boolean fillCache, StackCrawlMark& stackMark)
    a következő helyen: System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
    a következő helyen: System.Activator.CreateInstance(Type type)
    a következő helyen: IntelPWMCA.Program.Main(String[] args)

    Valószínűleg akkor a program újrafordítása lesz a megoldás, Win10-es dll-el. Vagy ha esetleg valakinek megvan így binárisban, azt elkérném. :)

    Kábelek, tartozékok konzolokhoz + egyéb: http://hardverapro.hu/tag/madara-san

Új hozzászólás Aktív témák