Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz koszegi94 #100618 üzenetére

    60-70 fok nem tűnik azért vészesnek netezés és filmezés közben. A hangcodec is tekerheti a procit kicsit. A youtube meg alapból már vp9 formátumot tol a népszerűbb böngészőkben, azt prociból tudja játszani (h264ify addonnal lehet tiltani chrome / firefox alatt).

    A proci hővédelme 100 fokon old le és kapcsolja ki a gépet. Ha esetleg max teljesítméyn profil van beállítva, akkor átteheted kiegyensúlyozottra win alatt. Attól lehet hűvösebb lesz. Meg talán a biosban is mintha lenne valami opció, hogy a hűtés csendesebb vagy teljesítményorientáltabb legyen.

    (#100621) koszegi94
    én egy tubus mx4 pasztát vettem pár éve, már a 4-5 gépet többször is újrapasztáztam vele, örök élet. Nem volt drága, nem vezeti az áramot és 8.5-ös a hővezető képessége.

    Ha win háttérben beszenved valami processzt, simán tud tekerni egy magot maxon. Régebben volt, hogy frissítés kereső ragadt be, máskor a memória tömörítő szolgáltatás. Mostanában elvétve vagyok win-en így nem tudom még mindig küzd -e ilyen betegségekkel. De amíg nem hangos vagy nem kapcsolgat le a gép, nem kell különösebben izgulni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák