Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertner
csendes tag
Jó ideje nem írtam a fórumba-mindig olvasom azért.Most viszont problémám van a modemmel.Sajnos megadta magát-nem villog a LED-je.Van-e segítség-fáradozásukat megköszönöm-ertner
Dr.Erényi Ákos
-
Dundy
tag
válasz vohanyi #2495 üzenetére
Hát, úgy látszik arról lecsúsztam. De szerencsére Vaterán vettem egyet 8e-ért, azt hiszem ez is elég jó ár.
11.304.08.00.00-es firmware van rajta.
Mivel ez az első E272es, ami a kezembe kerül, megkérdezném, hogy erre milyen firmware-t érdemes feltenni? Ha jól látom, a Voda oldaláról letölthető firmware is frissebb ennél. De ha küldesz esetleg egy linket egy még frissebb/jobb firmware-hez, azt megköszönöm.
Egyelőre csak 15 perce használom, de teljesen jónak tűnik.
-
formasu
tag
válasz Barthezz2 #2499 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Az volt a gondom, hogy felismert valamit, utána kilépett, és nem volt ott a CD! Találtam egy Drivert itt, régebbről, azt szedtem le. Az Eszközkezelőben klikk, hogy illesztőprogi telepítése, megmutattam, hol van, utána már minden ment! Már működik.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
Pitiless_
tag
Sziasztok!
Nekem az E870-el gyűlt meg a bajom. Az egyik fórumos kollégának is óránként rebootolt a modem, na az enyém is megirigyelte ezt a ficsört... Tegnap bevittem a vodához és egy hónapot mondtak.
Egyébként nagyon jó fej a Huawei, van új firmware, de nem adnak, mert otthon veszélyes frissíteni... Egy dashboard updatebe is ugyanúgy bele tud pusztulni a modem...
Azt hiszem, hogy gyűjtögetek és veszek inkább egy független SonyEricsson MD400-ast vagy EC400-ast. Az SE-nek legalább normális supportja van. A Huawei fórumán volt néhány post, amiben reklamáltak az E870-es modemek "stabilitása" miatt. Már csak a google cacheből lehet előszedni... No comment.Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7
-
ktem
csendes tag
Most már nekem is E870-em van.
Igaz csak 3 napos, de teljesen rendben van, és nagyon stabil.
T-Mobile-os a kicsike.Előtte Vodafone-os E272-m volt.
Az is rendben volt, de az elején sűrűn bontotta a kapcsolatot.
Aztán jött az új Firmware és ez megoldotta a problémát.
Ja és persze a Dchard féle Dashboard. -
ktem
csendes tag
-
ktem
csendes tag
Én egy pcmcia-os adapterrel használom az E870-es modemet.
2400 kb/s fölé nem akar menni a sebesség.
Lehet, hogy ez okozza?
Tud valaki segíteni? -
Pitiless_
tag
-
takos
tag
Sziasztok!
Hol lehet ilyen usb modemet vásárolni, vodás kártyát tennénk bele.
takos
A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
vohanyi
senior tag
-
Pitiless_
tag
válasz vohanyi #2514 üzenetére
Én eddig is elvoltam a korlátos mobilnettel, nem arra való, amire a sok warezhuszár használta. Több évig használtam GPRS netet, mert otthon nem volt más. 100 MB-ot osztottam be egy hónapra és megvoltam vele. Most pedig olyan helyeken használom, ahol nincs wifi vagy helyi hálózat. 1 GB meg untig elég szokott lenni.
Az meg, hogy a szolgáltatók megpróbáltak így több ügyfelet magukhoz csábítani, az ő bajuk. Néhányuk bőven benne vannak az 5 GB-os keretben, a notórikus letöltők meg vergődnek. Emlékszem, hogy volt olyan, aki GPRS-en keresztül volt képes letölteni egy-egy dvd-t. 0-24-ben ment a gépe, de letölti, mert korlátlan... A t-online is arról híresült el, hogy átlag 3 GB-os csomagokat adott el korlátlannak. Itt meg a hálózati kapacítás a szűk keresztmetszet és mindig is az lesz. De egyébként meg mindig az szívja meg, aki normálisan szeretné használni...
Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Én kb egy éve használom a Voda mobil internet szolgáltatását egy Huawei E220-as modemmel. Eddig különös gondom nem volt vele, mostanában viszont nagyon lecsökkent a letöltési sebességem (max 60Kbit/sec), sokszor van hogy letöltés közben lemegy 0-ra.
Nem tudom hogy ez hálózati probléma, vagy az én beállításaimban van a hiba.
APN standardnet.vodafone.net
Felhasználónév
Jelszó
DNS1 080.244.097.030
DNS2 080.244.096.001A modem firmwaret talán áprilisban frissítettem újra, ennek köze lehet a dologhoz?
Ha igen hol tudom megnézni hogy most milyen van fent rajt? A segítséget előre is köszönöm!
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz Dluinet #2521 üzenetére
Üdv!
Nem hiszem hogy túlléptem volna, böngészésen kívül max Youtube-ot használok. Amúgy ha mégis, hol és milyen formában tudok erről érdeklődni? Na és még valami...milyen programot telepíthetek, ami rendesen figyeli az adatforgalmam? A Voda programja csak becsült értékekkel számol, nem megbízható, a Lite-os verzió nekem csak a napi szintet írja ki, összesíteni már nem tud. Kíváncsi lennék, hogy tényleg mennyi az annyi, mert a havidíj amióta megvan az előfizu minden hónapban fix 5000, vagyis elméletileg nem léptem át a határt, mert annak meg kell(ene) jelennie a számlán.
Még egy kérdés...az angol business.vodafone.com oldalról letöltöttem a Vodafone Mobile Connect alkalmazást (nem Lite), ezért a VMC Lite-ot letöröltem. Viszont most akárhányszor rákötöm a gépre a modemet, fel akarja telepíteni a VMC Lite-ot. Ezt hogy lehetne kikapcsolni?
Hozzáteszem hogy a VMC telepítője azt írta, hogy miután ez felment, ez fog elindulni mint default alkalmazás a Lite helyett, ami persze nem igaz. De ezen már nem is lepődök meg...Bocs az offért.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
nagyúr
Forgalmat a NetMeter-rel tudod nézni.
Napi 20 perc Youtube nézéssel (ha nem is nézed végig, akkor is letölti, ha nem zárod be azt az oldalt) kb. 25 nap alat átléped az 5g-t
Tiltsd le az automatikus indítást, és akkor nem akar állandóan telepíteni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ktem
csendes tag
Tud valaki E870-es modemhez Firmware Update-t?
Nekem jelenleg ez van rajta: 11.306.06.00.55 -
Pitiless_
tag
Esélytelen. Nekem a voda cserélte az E870-et. Óránkénti reboot, nem ismerem fel, stb. hibák voltak. Ráadásul az ősrégi 11.304.02.03.00 verzióval kaptam meg az új modemet, ami nem kompatibilis a Fujitsu-Siemens és Dell notikkal. Nekem FSC van... A Telemax szerviz abszolút nem segítőkész, a VMC readmeje szerint a 11.311.xx.xx.xx firmware ajánlott. Még várom a vodafone válaszát, írtam nekik egy levelet, amiben az egész kálváriát leírtam. Szerencsére az új modem teljesen stabil (még), 4-5 órán keresztül használtam eddig legtovább, de semmi gond nem volt vele.
Google Nexus S 4.0.3 <--> Samsung Omnia 7
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #2532 üzenetére
Milyet???
web ’n’ walk vagy E272 esetleg MT4205 gondoltál (router)????Ha a routerre gondoltál, akkor szerintem még senki nem használja MO-n. Kell egy-két hónap, hogy itt is elterjedjen.
-
rgb007
csendes tag
válasz Pitiless_ #2531 üzenetére
Érdekes, nekem is ilyen e870-m van, a 11.304.02.03.00 firmware-el, egy fujitsu siemens notival,(amilo mini ui 3520) és simán megy... Igaz még csak pár napos, és vodás volt. Bedugtam, elindult, müködik, akkor szerencsés vagyok?
Van egy dell latitude-m is azzal akor lehet nem fog menni? Csak azért kérdezem, mert azon még pcmciai csati van és akkor inkább nem vennék egy expresscard átalakitót feleslegesen... -
Pitiless_
tag
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #2538 üzenetére
Szerintük igen: Link
-
iipenwin
csendes tag
Üdv,
Függetlenitéssel kapcsolatban lenne szükségem linkekre.
Hiába keresgélek csupa fizetős oldallal és megoldással találkozom.
Előre köszönet
Totál újonc... -
Sly10
csendes tag
Üdv!
E220 pannonos modemem firmware-ét frissítettem nemrégen. Azota megy is szépen, 7,2 mega/s, satöbbi....
Viszont az adatforgalom iszonyuan sok! A mobile connect most pl már 4 gigát ir(jött is az sms!), a netmeter meg csak 2,7 gigát!!!
Ez hogy lehet? Mi az oka?
Nem töltök,csak alap böngészést csinálok.Előre is thx for help!!!
-
fedőre
csendes tag
Néhány napja, egyre gyakrabban van, hogy menetközben leáll a letöltés, csak felfelé megy adat. Normálisan standardnet-et használok. Néha újraindítás segít, néha ha internet-re változtatom az APN-t. (Egyébként qva lassú napközben.)
Vodafone -korlátlan
XP sp3
E220
firmware: 11.116.05.00.00
Budapest V. ker -81 dBm E620 toolMi van ilyenkor, mit lehet tenni?
-
vohanyi
senior tag
Hát egy firmware frissítés ráférne :
E220Update_11.117.09.04.00.B268.exe
[E220Update_11.117.10.00.00.B268.rar.html] -
Sly10
csendes tag
korábbit folytatva:
pár ora sima böngészés töltés nélkül, és 220 mega adatforgalom!
nod32,kaspersky nem jelzett semmi háttérben futó spy-t v vmit...
nem tudom mit tegyek!
pls help!
-
iipenwin
csendes tag
üdv,
Huawei e220 as modem függetlenités után hogyan lehetséges megszabadulni a Vodafone csoda softwerétől (Lite) ami automatikusan elindul miután csatlakoztatom a kütyüt.
Előzmény: Vodafonnál vásárolt modem. azóta sikerült szolgáltatót váltani és a felesleges modemet kiüttetni hogy más simmel is menjen. A problémám az, hogy a software ott csücsül a kütyün és az Istenért nem jövök rá hogyan lőjjem ki.
Segitség pls....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest