Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Nem tudom jó helyen kérdezősködöm de valaki nem tud unlockot E870-es vodás Huawei-hez?
A másik, hogy nekem az utóbbi időben az agyamra megy a cucc. Mostanában állandóan azt csinálja, hogy fogja magát és eltűnik egy pillanatra az eszköz(tudom mert kiírja a VMC, hogy nincs eszköz) majd újra visszajön. Eközben természetesen nem húzom ki és nem is dugom vissza. Nem értem mi lhet a baj? És ezt óránként eljátssza. Ötlet? -
MODERÁTOR
Észrevettem egy furcsaságot..
Mig csak gprs-el ment a net, ugy vettem észre, hogy nagyjából jol számol a VLC adatszámlálója, most hogy hsdpa-n töltöttem(nem ment semmi csak a flashget) mikor az a 3xx megából 150-nél tartott, addigra a VLC már 300 mega felettit számlált.. Enyit csalna?? Vagy annyi adatforgalom ment volna pluszba?Everybody lies.
-
Pannonos
csendes tag
Szevasztok! Szeretném a hozzá értő fórumtársak segítségét kérni, hogy melyik antennát vegyem meg az E-220-as modem hez? Külterületen lakom, az udvaron még van 3G jel, igaz gyenge a lakásban már nincs. A torony tőlem cc 2-2.5 km-re van. 1, vagy ezek közül valamelyik?. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Pannonos
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #2402 üzenetére
Nah további érdekes dolgok..
Tegnap először a VLC-vel kapcsolódva neteztem, és az adatforgalom számlálója alapján elment ~350Mb, aztán letiltottam a VLC-t, és mdma-val kapcsolódtam, ami szintén kb 350-400Mb adatforgalmat figyelt be(közben szinte semmit sem csináltam neten), tehát az összesen kb 700Mb lenne. ma reggel lekérdeztem a vodától a forgalmam, ami 833 Mb. Mai az utolsó frissítés, ugyh tuti benne a tegnapi is. Itt nem is az a gond, hogy ők többet mértek, mert az a forgalom 14.-e óta összesen.. abban meg már volt jópár youtube videó, ez az letöltése, meg 2 hét netezés. Szóval tegnap "kicsit" sokat mértek a mérőim
Tud még valaki valamilyen mérőprogot? Mert a netméter amit ajánlottak sajna nem jó pista alattEverybody lies.
-
gyuri66
csendes tag
Még mindig probálkozom az e220 unlockal de nem sikerül a diagnostikai program inditásakor benkel lenni asim kártyának?
-
Isee
senior tag
válasz Pannonos #2405 üzenetére
hello, én vettem még régebben antennát ehhez az e220-hoz abból az okból, hogy helyileg csak külső hsdpa lefedettség van ahol lakok, viszont kb 25-méterrel arrébb már van belső hsdpa.... mindig ledobott a hálózatról és azt gondoltam hogy az antenna megoldja a problémát, de az mdma szerint a jelerősség csak 5-6 dbm-et javít rajta, akárhogyan helyezem el az antennát.
azt az antennát vettem, amelyiket belinkelted, azok közül is a legutolsót, ami a legalján van. igaz a coax végén a csati nem pontosan ráilleszkedett, ezért egy kicsit meg kellett műteni, de szépen megy. igaz mostanában nincsen használva, mert nem érzem, hogy a sebesség vagy a stabilitás valamivel jobb lenne, pláne ezzel a korlátozással.
de amikor nem volt még lekorlátozva, akkor is a modem fel volt ragasztva cellllux-szal a falra, és így is 450-nel téptem ftp-ről, és mdma szerint a jelerősség -78dbm volt antenna nélkül.
szóval ha nem nagyon akad a netet, nem dobál le folymatosan, akkor nincsen értelme megvenni ezt az antennát.
de ha neked mindenféleképpen kellene az antenna, akkor el tudom neked adni minimális összegért, mert én nem használom már. annyi baja van az antennának, hogy ugye a végéről le lett vágva az az aljzat, de ha érdekel akkor a többit priviben megbeszélhetjük.üdv: Isee
kellemes ünnepeket mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
-
Szplöttyy
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket, korlátlan szávszélességet, jó rálátást és stabil kapcsolatot kívánok mindenkinek!
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Térerőben, és sávszélben gazdag új évet mindenkinek!
Smoke & Torque
-
MODERÁTOR
válasz Szplöttyy #2415 üzenetére
hát lehetne...
Ma kezdek már kijönni a sodromból Addig oké a dolog, hogy 1 és 0 közti térerőn szarakodik a HSDPA, de eddig ment hiba nélkül, most ráadásul 2es térerőt jelez, ami szinte még osem volt, de fél napot azzal kínlódtam hogy egyálltalán tudjon csatlakozni még sima GPRS-en sem akartEverybody lies.
-
ludsimon
veterán
Nemtudom, de nekünk egyre xarabb ez az egész vodafone.
Az még haggyán, hogy 160Kbit/s a letöltési sebesség, ráadásul tegnap 1 magyar oldalt se akart behozni, kb. 3 perc alatt jött be az egyik magyar oldal.Ennyit a mobilnetről, elpostáztuk a felmondási levelet, azt mondták lehetőségünk, van díjmentes szerződésbontáshoz, hát majd hülyék leszünk nem élni vele
Vagy T-Home 2Mbit/s Kábelnet (Nem ADSL!), ha nem jön be, 30 napig felmondhatjuk mindenféle befizetések nélkül, és akkor majd kipróbáljuk a többi kábelnetes szolgáltatást, azt ott ragadunk ahol jó.
Majd talán 1-2 év múlva érdemes lesz vásárolni mobil internetet, ami korlátlan lesz, de kitudja, ez az ország jól le van maradva a többitől.
Én biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában a T-Mobile is fog majd korlátozni, ezért nem választottuk azt.
Nemtudom mi lesz a modemmel se (E220), mivel nem járt le a hűségidő, gondolom vissza kell adni, mert ingyen adták nekünk.Üdv
undefined
-
MODERÁTOR
-
Isee
senior tag
na, ha minden igaz, akkor holnaptól megszűnik a korlátozásom ezzel a e220-as vodanettel, és végre gyorsabb lesz
de ha nem, akkor gondolom én is fel tudom bontatni, mert én még 2007 augusztusában vettem a netet, szóval lassan másfél éve. aztán ki kellene próbálnom másik netet, aminek szintén mobilnetnek kellene lennie, ugyanis helyileg ez az egyetlen internet-megoldás.
kérdés hozzátok, fórumtársak:
a másik két mobilnetszolgáltatótól melyiket lenne érdemes venni? t-mobile vagy pannon?
üdv!"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
nagyúr
Én is várom Pannon kontra T-mobile tapasztalatokat.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Isee
senior tag
válasz vohanyi #2427 üzenetére
köszöntem, majd amikor megyek és megveszem a t-mobile-os netet, akkor majd szólok hogy mennyivel gyorsabb-lassabb, mint a vodafone. még annyit, hogy a modemet azt vissza kell adnom? remélem nem, mert ha minden igaz, akkor én azt anno 1 forintért kaptam meg...
üdv!"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Isee
senior tag
elviekben már nem kellene korlátozottnak lennie a netemnek, de ezen rajta van minden:
nevetséges.... még várok egy pár napot, ha nem változik semmi, akkor felmondom.
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
nagyúr
Hazamegyek, megnézem, ha nekem is ez jön ki, akkor felmondom.
Hónap elején azért lassú, mert mindenki ezerrel netezik, hónap végén meg azért, mert le vagyok korlátozva. Marad jó esetben két hetem, hogy normálisan netezzek?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Blackdeath
aktív tag
üdv
nekünk is már tele van a hócipőnk ezzel a fos vodás nettel. most pl. nálam már a sima weboldalról történő (http-s) letöltést is bekorlátozzák 20k-ra. ez egyszerűen már GUSZTUSTALAN!!!
mostanában már egyre többször lassul be ez a fos, szal már a tesómnak is elege van belőle (övé ez a vodás előfizu). már ő is felmondaná, csak most vizsgaidőszak van. így ezzel kb. még pár hetet várni kell, amíg ez le nem cseng. utána meg jöhet a 8 megás t-kábelnet vagy mi a szösz (mert itt felénk most csak az van).
a nővéremé a net, ő vette/az ő nevén van a szerződés. pont 2008.08.07-én lett megvéve a cucc (meg a szerződésen is ez a dátum áll). ezzel még fel tudja mondani úgy az egészet, hogy egy árva kanyit sem kell fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
Blackdeath
aktív tag
nah asszem ez volt az utolsó csepp a pohárban :
ez már azért nem kicsit k*cs*gség! hanem nagyon!!!
grat vodafone! remélem tömegével fogják otthagyni előbb-utóbb! rohadjon meg ott ahol van!!!
amúgy meg még sosem vagy csak majdnem értük el az 5 gigás (most már mittomén hogy milyen) korlátot. úgyhogy ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
nah én visszakaptam most a sávszélességem ha minden igazn nekem már egész hónapban a http-s letöltés is 15-20 max 30k közöttt mozgott, de mostanra megjavult:
de nem tudom hogy ilyen feltételek mellett fogom-e tovább használni a netet
-
FeRkE
őstag
már bánom hogy E272-t vettem sehogy sem akar menni Windows 7-el, míg kollegám E220-a megy simán. Nem ismeri fel az eszközt, akármit csinálok
Huaweinek meg még nincs Windows7hez drivere Pedig jó kis cucc lenne ez a Win7, nade így -
MODERÁTOR
Na jó, bevallom miattam korlátozott le mindenkit a voda, mert amit tőletek elvett, azt odaadták nekem
Everybody lies.
-
Gabis
őstag
hello
tudtok olyan progit ajánlaniamivel le tudom tenni az mdma-t a systray-be ?
előre is -
MODERÁTOR
használ valaki win7 alatt voda connect lite-ot? ha igen elárulhatná hogy hogy. Nekem ugyanis miután feltelepítettem mindent, frankón ment, de egy restart, és utána elindul a progi, 70%-on pörgeti a procit, de csatlakozni nem tudok, mert azt írja, nincs csatlakoztatott eszköz
Próbáltam töbször, de ugyan ez, elsőre viszont jó voltdriverek, meg minden jó, mdma csatlakozik, sőt simán a win-el is tudok, de tesóm miatt kellene a vmc
Everybody lies.
-
Isee
senior tag
válasz Barthezz2 #2443 üzenetére
hello, én amikor kipróbáltam a win7-et, nekem nem volt semmi bajom vele napokig, én is voda-s vagyok, de viszont nekem a dashboard-on nem vmc van, hanem mobile partner. lehet a vmc-nek van vmi baja a win7-tel, vagy fordítva, ha winben meg az mdma-ban catlakozik, csak a vmc-vel nem.
próbáld meg feltenni a mobile partner-es dashboard-ot, amit a huawei-nek a honlapjáról tudsz letőteniüdv!
-
Isee
senior tag
másik:
nemrégen beszéltem egy vodafone-os kollégával a 1270-en, és megkérdeztem hogy akkor hogyan is van ez a korlátozás?
lehet van aki tudja, én most tudtam meg biztosra, de azért közlöm veletek:
5gb adatforgalom felett csúcsidőben sebeségkorlát
10g badatforgalom felett non-stop korlát számlazárásig.megkérdeztem azt is, hogy fel tudom-e mondani kötbér nélkül a netet, mivel már 2007.09.11-e óta van meg a netem és olvastam itt a fórumon, hogy van akinek bontották kérésre hűségidőn belül. azt a választ kaptam, hogy 2-3 napon belül értesítenek sms-ben, mindez hétfőn történt, ma meg már vasárnap van és sms sehol
üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
válasz Barthezz2 #2446 üzenetére
hello, van 2 féle is a huaweinek az oldalán az e220-hoz:
2008.03.20 dashboard update [link1]
2008.09.05 dashboard update [link2]sima file-ként töltődik le, winrarral kell társítani ill. kicsomagolni.
telepítésnél alkalmazásból lépj ki és a sim-et és vedd ki arra az időre. lehet ezeket már tudtad, de azért leírtam
üdv!
-
Isee
senior tag
hello, a 2008.03.20-i, az a mobile partner, a 2008.09.05-i az pedig a mobile connect. nekem a mobile partner az ment rendesen, most tettem fel a mobile connect-et, és megy win7 alatt is szépen. igazság szerint nem tudom hogy xp alól neki lehet-e esni, de szerintem nem lesz vele gond. én eddig vista alatt frissítettem gond nélkül. win7 alatt nem mertem
üdv!
-
Isee
senior tag
hello, most próbálgattam, hát a mobile connect eléggé instabil win7 alatt, de a mobile partner az megy nagyon szépen, nincsen vele probléma, szóval ha teheted akkor a mobile partnert rakd fel. az a 2008.03.20-i dashboard.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest