Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
Akinek van rajta a +keret, vagy védő vagy mi, azzal belehet tenni tölteni ? Vagy le kell minden alkalommal szedni róla. Csak a felső részt kérdezem, az alsó logikus....
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
-
fecus
őstag
A nem fogadott hívás is megy?
Nekem még az hiányzik.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Acef
addikt
Igen, az is megy.
Annyi, hogy ha akkor van nem fogadott hívás, amikor nincs csatlakozva a Bip (pl távol vagyok a telefontól), akkor utána hiába csatlakozik, többnyire csak késve jön a nem fogadott emlékeztető értesítés. Normál esetben 5 percenként emlékeztet, de a fenti esetnél van, hogy csak 10-15 perc múlva kezdi ezt az 5 percenkénti emlékeztetőt. Habár lehet, hogy ez a telefonom EMIUI rendszere miatt van így.
Nem minden esetben értelmezhető a Mi Fit + Mi Bandage appok beállítása. (Főleg a Mi Bandage-ban lehet hibázni)
Én több appot is teszteltem végül viszont visszatértem a fenti pároshoz, mert jól beállítva tökéletesen működik.Készítettem egy videót a beállításokról, majd felteszem valahová és megosztom itt a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Előre is kösz. Más is van itt aki a nem fogadott hívásokkal küzd.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Anyu telefonját felraktam meg múltkor a javaslatotokra egy módosított Mifit alkalmazást az angol nyelv miatt. Azóta amikor bele a programba állandóan betűkészletet frissít. Van esetleg újabb alkalmazás, amiben ez a hiba nincs benne? Esetleg ebben a verzióban lehetőség, hogy kilőjjem ezta bug-ot? Köszönöm a segítséget
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
bl4ze
veterán
Nem szeretnék két appot használni.
Egy kellene, de az jó. Modded MiFit van fent jelenleg.
Használ valaki MiFit nélküli appot és mindent kezel? (hívófél mutatása, értesítések - ezek kellenek)
Elég sok app van ami kezeli az Amazfit BIP-et, kérdés mi az ami jó, és nem kell neki fent lenni a "gyári" MiFit-nek.... Ilyenre "vadászok".
.:. bl4ze .:.
-
Acef
addikt
Pl. a Notify & Fitness for Amazfit-hez nem feltétlenül kell a Mi Fit.
Én ebből és a Mi Bandage-ből is megvettem a pro verziót, viszont nekem jobban bejött a Mi Fit + Mi Bandage páros.
Próbáld ki a Notify-t, az is jó app.
Sokat tud, viszont pont emiatt körülnényes a beállítása. (szerintem) -
VMatteo
őstag
Lett egy igen jol lathato karc a kijelzon. Prevent polir es turtle wax picit se javitott rajta. Vizes csiszolopapirral neki merjek menni, mondjuk 2000 korulivel? Vagy kas egyeb otlet?
Tisztelet a Gépésznek!
-
Upo
addikt
Gadgetbridge?
Az értesítéseket blacklist-elni kell (vagy rányomod az összes tiltásra és kiszeded a pipát ami kell).
Hívásnál lehet állítani nevet, számot írjon ki.
Activity-t is lehet indítani.
Alvást kiértékeli.
Pulzus mérés megy.
Időjárásra a hely kódok: [link]Elsőre lehet hogy hülyén hangzik de megér egy próbát.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan androidos alkalmazást ahonnan új számlapokat tudok letölteni? Köszönöm! -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Anyu telefonját felraktam meg múltkor a javaslatotokra egy módosított Mifit alkalmazást az angol nyelv miatt. Azóta amikor bele a programba állandóan betűkészletet frissít. Van esetleg újabb alkalmazás, amiben ez a hiba nincs benne? Esetleg ebben a verzióban lehetőség, hogy kilőjjem ezta bug-ot? Köszönöm a segítséget
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Acef
addikt
Xiaomi Huami Amazfit Bip, Mi Band 3, Mi Fit és Mi Bandage beállítások
Blogomban egy rögtönzött leírás, nálam az írt beállításokkal jól működik a Bip. Hátha segít néhány "kollégának"
[link]Írjatok, ha hibát találtok benne
-
bl4ze
veterán
Most felraktam : hát elsőre elég katyvasz. MiFit Modded törölve egyelőre, meglátjuk ez mit tud.
Weather résznél be kellett írni számot, adatot : a Budapest-et adtam meg, de ez elég fapados.
Ha éppen nem Budapesten vagyok mindig a beírt Budapestet mutatja
Nagyon kiváncsi leszek.Használ valaki itt Gadgetbridge-t önállóan, MiFit nélkül ? Tudtok segíteni a beállításban? Főleg időjárás.
Köszönöm..:. bl4ze .:.
-
Upo
addikt
https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/wiki/Amazfit-Bip-Weather
https://github.com/Freeyourgadget/Gadgetbridge/wiki/Amazfit-Bip
Új felület tervezése folyamatban van.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bl4ze
veterán
Köszi. Kicsit szokatlan még az alvás+lépés grafikon, elemzés.
A Weather-t beállítottam a GITHUB szerint az appal : meglátjuk
Egyelőre próba alatt - egy értesítés volt eddig, az szépen megjött. (banki app)Egy biztos a MiFit kijelzése jóval átláthatóbb, megszokhatóbb
.:. bl4ze .:.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Az iránytü menüben továbblapozva van egy osztott rész,alul a magasság és a légnyomás..a felsö kettö mi lenne?NL és EL..nekem csak a légnyomást mutatja,a többinél loading..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok! Vettem én is egy ilyen órát. Mindenhol azt olvasom, hogy az akku 190mAh. Az óra dobozán 200mAh szerepel. Akkor melyik a valós adat ?
-
DaDa
senior tag
És azért loading mert valószínűleg szobában nézed. Szabad ég alatt 30-45 sec alatt azok is megjelennek.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
fecus
őstag
(Huawei P9; Mi Fit v3.5.0 (Play); megvásárolt Mi Bandage 3.3.1; Bip V1.1.2.05)
Köszönöm.
Nekem továbbra is a nem fogadott hívás az ami nem jelenik meg.
Próbáltam a True Phone-t beletenni vagy a névjegyzéket, de nem küld róla üzenetet.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Amíg szét nem szeded, nem tudod meg, pontosan mennyi a kapacitása, de még akkor sem, hisz bármit lehet ráírni, nem ritka, hogy nem egyezik meg a ráírt kapacitás a ténylegessel.
De szerintem teljesen mindegy, a végeredmény számít, hogy átlagos használattal meddig bírja.
Én sportra nem használom, tehát GPS sosem megy, de éjjel-nappal hordom, alvásfigyelés, lépés, időjárás, az eltelt fél év tapasztalatai alapján így egy hónap után még 20% szokott maradni benne, ilyenkor már feltöltöm. Pulzusmérést csak alkalmanként használom.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Acef
addikt
"Nekem továbbra is a nem fogadott hívás az ami nem jelenik meg.
Próbáltam a True Phone-t beletenni vagy a névjegyzéket, de nem küld róla üzenetet."- a Mi Fit-re és a Mi Bandage-re isvan frissítés, nézz rá, de a "régivel is megy
- a bejövő hívást ugye jelzi?
- mi az a True Phone? Hová próbáltad beletenni?Mint a videóban is látható,
- névjegyzék, a com android contacts kell a Bandage-ba[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
- Igen.
- Egy tárcsázó, névjegyzéket kiváltó appA nem fogadott hívás értesítőt próbáltam úgy ahogy a videódban van a Névjegyzék , aztán a True Phone, majd mindkettő kiválasztásával.
[ Szerkesztve ]
-
Boresz
tag
Szia!
Próbáld ki ezt légyszíves:
- legyen egy nem fogadott hívás jelzés a telefonon, tehát egy értesítés amit nem törölsz.
- Mi Bandage/egyéni értesítés: valamelyik csoporton az applikáció kiválasztása gomb (+)
- várj míg betöltődnek az app-ok, majd a jobb felső értesítés szűrő gomb, ekkor csak a telefonon aktuálisan jelenlévő értesítésekhez tartozó applikációkat jeleníti meg, így látni fogod, hogy a készülékeden melyik app kezeli a nem fogadott hívást. -
fecus
őstag
Köszönöm szépen!!
Boresz és AcefVan egy Híváskezelés (gondolom rendszer) app. com.android.server.telecom azzal megy.
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
20mm Two-tone Silicone Watch Strap for Amazfit Bip - MULTI-A BLACK ORANGE [link]
Nincs valakinek egy ilyen elfekvőben?
Gearbest-en drágább a szállítás mint a "szíj", vagy csak én nem találok megfelelő opciót? A fasttech mindent szinte ingyen küld, de itt 10+ $ a szállítás.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
wayne1
senior tag
Hali. Most keltem fel, de a Bip-et hiába szinkronizálom a MiFit-el nem állítja át a téli időszámításra. Másnak sem áll át?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Spórolós topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest