Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Mutogatós kép jöhet? Kíváncsi lennék a tiétekre. És kérdezném hogy az óratok, üveg hogy bírja a kiképzést? nekem szemből a kereten van két leheletnyi kis nyomódás, de nem érdekel mert szerintem lesz ez még olyanabb is. Fényesedik, kopik, stb. Volt műanyag Casiom, tudom milyen. Rápattintós órakeretről vélemény?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Hubzsi
tag
válasz gyuri2008 #5637 üzenetére
Szia!
A telepítés nagyon egyszerű!
1. Telepítsd az AmazTools appot
2. Az összefoglalóbam szereplő linkről töltsd le a myamazfit.ru_BOLD_v4i_ios.ft fájlt
3. Társítsd a fájlt az AmamzToolshoz (chrome alatt fel is ajánlja egyből )
4. Saját fájl telepítése alatt feltelepíted az óráraUgyan ezzel a módszerrel barmilyen tetszőleges WF is telepíthető!
-
tomej
aktív tag
Üdv.!
Két napja vettem az órát - aznap 100%-ra feltöltöttem. Bár még sport közben nem tudtam kipróbálni, nyomkodtam elég sokat és még mindig 100%-on van. Ez lehetséges?
Köszi, üdv! -
Hubzsi
tag
-
veterán
Miért van az,hogy iOS iphone se használom az órát és elég gyakran bontja a bluetooth kapcsolatot pedig 10 méteren belül vagyok .
A telefon le van halkítva így nem jelez az óra. -
trobi28
addikt
válasz gyuri2008 #5667 üzenetére
Lehetséges, hogy gyengébb a telefon Bluetooth vevője.
A távolság nem minden, mert a vastag falak is rontják a stabil kapcsolatot. Tehát ha átmész a szomszéd helyiségbe és vastag a fa és gyengébb a telefon vevője, megszakadhat a kapcsolat.
Csak akkor szakad meg ha eltávolodsz a készüléktől, vagy akkor is, ha a zsebedben van?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz gyuri2008 #5670 üzenetére
Láttam az előző hozzászólásodban is hogy milyen telefont használsz, attól hogy iPhone, még lehet gyengébb a vevője Rossz beállítás nem hiszem hogy okozhatja, mert nem tudok olyanról, hogy lehetne a vétel erősségén állítani. Van 1-2 harmadik féltől származó app, amiben láttam, hogy állítható 3 fokozatban, hogy mikor jelezzen a készülék attól függöen, hogy mennyire távolodsz el a készüléktő? (közel, normál, távol). De iPhonenon nem hiszem hogy ilyen appot használsz, gondolom a Mi Fitt appot használod (?)
Én egy Lg G6 -tal használom, nincs vele gondom. Ha kimegyek a helyiségből otthon, ahol vastag a fal, akkor lecsatlakozik, ezt jelzi is, de például a munkahelyen az irodából átmegyek a szomszéd irodába, akkor még nem kapcsol szét.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
s_a
csendes tag
A múlt héten túrázgattam kicsit, így szert tettem némi tapasztalatra az óra túrafunkcióival kapcsolatban.
- Ha megy a track-rögzítés, nem tudom megnézni pl. a magasságot, koordinátákat. Ez elég gáz így, mert csak ezért nem állítanám le a rögzítést. Van valami workaround erre?
- Az egyik haverom egy profi Suunto órával mérte ugyanazt az utat, és neki jóval rövidebb lett, de több szintet mért. Azt már többször használta, ellenőrizte, elfogadható kvázi-hitelesnek. Feltűnt, hogy állás közben is úgy mért, mintha mentem volna. Később csináltam egy olxan tesztet, hogy egy helyben ültem kint, jó rálátással a műholdakra, és mért 6 perc alatt 560m utat, természetesen 0 lépéssel, és valami irdatlan cikcakkos úttal. Ez másnál is így van, el kell fogadni, ennyit tud az óra, vagy az enyém lehet kicsit hibás?
- egy-egy túra 6-8 óra hosszú volt, ezalatt kb 40-40%-ot merült az óra. Ez normális? Ha nem megy a GPS, és csak minimál figyelmeztetések vannak beállítva, napi kb 3%-ot merül. -
HKorn
veterán
A trackingelés közbeni képernyő alján lévő oszlopdiagram az mit mutat pontosan?
Run&Ride
-
s_a
csendes tag
válasz huberpe #5673 üzenetére
Kipróbáltam. A bringás mérésnél az első 1 percben összeszedett 130m-t (egy helyben ültem), aztán a következő 5 percben csak 10 m adódott hozzá.
Csináltam egy kontroltesztet is, gyaloglás, ugyanazon a helyen ülve: összesen 50m csúszást szedett össze 5 perc alatt. Persze lehet, h az A-GPS segített; lakott területen belül csináltam, a múlt heti meg a hegyek között volt, térerő nemigen fordult elő.
Nekem ez így elég pontatlan. A 6 órás túrán kb másfélszer annyit mért, mint a Suunto óra.Ja, és bringánál ugye nem mér lépést, viszont megmutatja a magasságot is, meg emelkedést, süllyedést.
-
szebe
addikt
Nekem egyszer töltés után "ragadt be" 100%-ra, akkor lett gyanús, amikor egy túra (4-5 óra gps használat) után is maximum töltöttséget mutatott.
Újraindítás után szépen lassan beállt a megfelelő értékre."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Hatalmas kérésem lenne, nem tudom mennyire nehéz dolgot kérnék.
[ezt a számlapot] valaki megtudná csinálni úgy, hogy:
-az alsó körben ne a napok nevét írja ki, hanem hogy hanyadika van
belőle szerintem átmenthető a dátum
-a felső körben a nike pipa helyett az aktuális hőmérséklet legyenaki tudna vele foglalkozni, annak nagyon hálás lennék, szeretném idővel én is megtanulni az watchface szerkesztést.
Tisztelet a Gépésznek!
-
eladogeppc
veterán
Nektek is úgy csinálja ez az átok, hogy egy ideig nem jön értesírés Messengerből, aztán megjön egy üzenet, aztán vele a többi is. Idegesítő.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
SamiCsillag
senior tag
válasz eladogeppc #5684 üzenetére
Igen, de nem mindig és nem csak a messengerrel, hanem email, facebook is...
-
DrBubo77
veterán
válasz VMatteo #5683 üzenetére
Ilyenre gondoltál: Nike+ White 24H Modified?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
trobi28
addikt
válasz eladogeppc #5684 üzenetére
Milyen appal használod az órát?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Upo
addikt
válasz bounty123 #5679 üzenetére
Nem túl erős a gps vétele az órának, azt alá kell írni. Én is tapasztaltam, hogy hegyek közt, erdőben eléggé elgyengül, lecsökken a pontossága. Ilyenkor nem tud pontos pozíciót, ezért "ugrál" egy helyben állásnál a pozíció. Ez ismerős lehet ha valakinek volt régi mediatekes telefonja, vagy sirfstar II-III készüléke gyengébb vételi képességekkel.
Én már kezdettől fogva mondom hogy ez egy játék kategória, amit az ára is mutat. De mindig vannak olyanok, akik ezért a pénzért elvárják a többször, akár tízszer ennyibe kerülő készülékek tudását tőle. Hány ilyen órát lehet venni annak a suunto-nak az árából?
Ez gyakorlatilag egy bluetooth kijelző kis extrákkal tupírozva, helyén kell kezelni. Kb. megsaccolja a pulzus változását, nyílt terepen mér bringázást, futást. sétát. Nyilván nem véletlenül nincs benne úszás, hegymászás, búvárkodás, stb., sem nagyobb pontosságú, drágább, nagyobb fogyasztású szenzorok. De legalább jó az akku idő.
Kb. másik véglet az új almás óra, ha amerikai vagy akkor tud minden vackot, de még most is elkap a röhögés ha eszembe jut, hogy hivatalosan a 18 órát célozzák 1 töltéssel ha nincs sok értesítés, alig használsz rajta appot, nem hallgatsz túl sok zenét, gps méréssel 4-5 óra. Kütyümániásoknak napi 2 töltés majd 150e-ért??? [link]
A bip-től meg többet elvárni, mint amit ígérnek (ami nem túl sok), nem életszerű.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
s_a
csendes tag
válasz huberpe #5681 üzenetére
Én is ritkán használom ilyenre, de pont ezért vettem, mert így nem kell a telefon GPS-ét használnom. Lehet, h szerviz lesz belőle.
A trackelés közbeni magasság megnézésére nincs valakinek ötlete?
Nincs erre valami custom fw? Eddig nem nagyon hackelgettem, de ha esetleg valaki ezt megoldotta, kipróbálnám. Egész biztosan méri a magasságot az óra, mert bekerül a trackbe, de jó lenne közben is megnézni. -
TaylorPro
addikt
Melyik a legjobb app droidra az órához?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
s_a
csendes tag
Sehol nem láttam a termékismertetőkben, hogy azt írták volna, nem pontos a GPS-e.
Pl. a pulzusmérés pontatlansága nem zavar annyira, mert az a technológiából is adódik: a legtöbb szakértő egyetért abban, h csuklón nem lehet pontosan mérni - de erre van megoldás (mármint nem ennél az óránál, hanem úgy általában), a mellkaspántos.
De a GPS az GPS, ott azért elvárható lenne, hogy egy track mérésnél ne másfélszer annyit mérjen.
Esetleg workaroundként valami szoftveres javítás is szóbajöhetne; olvastam már ilyenről, de még nem próbáltam ki. Használtok ilyesmit?Az órát amúgy szeretem, nem akarom lecserélni, csak szeretném kihozni a legtöbbet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest