Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz szabosasito #6501 üzenetére
Igen,sok elönye van a bipnek,föleg a láthatoság,és az akkuidö..és jol is néz ki..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
skywarez
csendes tag
Sziasztok!
Készítettem egy font- ot amellyel működnek az ékezetes magyar karakterek.
Itt tudjátok letölteni:
Pár órán tesztelve is lett.
Üdv!
-
szabosasito
aktív tag
Szerintem is jól néz ki, én féltem a kijelző minőségétől de pozítivan csalódtam. Jól látható teljesen rendben van. Értesítések rendben megjönnek, hívó nevét kijelzi, a betűkészlet már ékezetes és jól látható. Az akku idő félelmetes 3 napja megy normál használattal és 95 %. Ja és mindez cirka 20 e Ft-ért!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
-
Ablakos
őstag
-
cadtamas
tag
Csak nekem van olyan problémám a gyári MiFit alakalmazással, hogy zabálja a telefon akksiját?
Kifejezett energianáci vagyok és nagyon bosszant ha a telefonom üzemideje lecsökken.
Amióta fent van a MiFit a 3 napos stabil üzemidőm lecsökkent szűk 1 napra. A MiFit meg a Google Play szolgáltatások nonstop bekapcsolva tartják a wifit.
Van erre valami megoldás, vagy ezzel együtt kell élni? -
CHIPman
nagyúr
válasz skywarez #6510 üzenetére
Én csináltam a magyar karaktereket, de pont olyan megfontolásból nem rajzoltam át pl. kisebb O-ra nagyobb ékezetekkel, mert akkor nehetebb olvasni. Ebben a formában valóban jobb lenne, ha a kisbetűk helyére is a nagybetűk bitmapjai kerülnének.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
gyemipapa
senior tag
Én is nagyon örülnék egy olyan fontkészletnek, ami minden üzit csupa nagybetűvel jelezne ki, cserébe akár lemondanék néhány ékezetesről is.
Korom miatt már olvasószemüveggel is nehezen olvasom a kisbetűs üziket.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
dugesz77
őstag
Megérkezett ma a tépőzáras szíj. Köszi az ajánlást ,kényelmes , jól használhatónak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz dugesz77 #6519 üzenetére
Nálam 2 napot bírt ugyanez a szíj... piros foltok lettek tőle a csuklómon Lehet ki kéne mosni vagy eleve rossz a szellőzése, ezt nem tudom. Sajnálom mert nagyon kényelmes tényleg.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
dugesz77
őstag
Kíváncsi leszek akkor. A gyári szilikont nem bírta a kezem(még várok hozzá egy itt ajánlott szilikon azért) lehet elébe megyek a dolgoknak és kimosom már most. Eddig egy saját átalakított nato szíjat használtam hozzá azzal nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
Tcx exportra lenne szükségem a futásaimhoz, viszont nem akarok a Notify & fitnessel galibát, hogy lehet a moddolt MiFitet úgy telepíteni hogy minden adat maradjon? Illetve, hogyan kavar be az óra firmware frissítéseknek a moddolt MiFit? Olyankor majd újra kell telepíteni az officialt? Ezt nem találtam az összefoglalóban
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Xiaomi Amazfit Bip illetve a Xiaomi Amazfit Stratos között vacillálok. Az lenne a kérdésem,hogy a drágább meg éri-e azt a +37 ezer forintot amennyivel többe kerül? Nincsenek extra igényeim kb. a Bip is kiszolgálna de a Stratos viszont sokkal jobban tetszik. Na már most csak pusztán a kinézete miatt biztos nem adnék érte ennyivel többet de ha nem csak jobban néz ki ( szerintem persze ) de sokkal nagyobb tudású minőségibb akkor megfontolom.
Ha a Bip-et veszem és fel kerül rá a magyarítás az befolyásolja a garanciát?Köszi
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
CHIPman
nagyúr
válasz DrBubo77 #6536 üzenetére
[link]
Tools és font repok elsősorban.(#6537) SirKero: Stratos: 3-4 nap, bip: 30-35 nap üzemidő. Én Pace-ről (gyakorlatilag Stratos, csak más köntösben) váltottam, nekem egyértelműen a bip a nyerő, de fitneszre kevésbé jó. Garancia alapvetően nem értelmezett kínai termékeknél, így nem nagyon értelmezhető a másik kérdésed.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
SirKero
őstag
válasz CHIPman #6538 üzenetére
Garancia alapvetően nem értelmezett kínai termékeknél, így nem nagyon értelmezhető a másik kérdésed.
Az Eustock-tól rendelném meg és ott hivatalos magyarországi Wayteq garancia van rá úgy tudom.
(#6540) Ablakos Nem azt mondom,hogy abszolút nem tetszik csak az egyik jobban mint a másik
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
TaylorPro
addikt
Az akkuidő az parádés. Nem győzöm kivárni mikor merül le.
Szeptember 18 óta 15% az akku. Igaz estére kikapcsolom, itthon nincs rajtam, és az utóbbi két hétben nem sokat használtam. Jól bírja.
Majd elfelejtettem, van egy eladó Sikai ezüst keretem feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
gyemipapa
senior tag
-
-
veterán
Hogyan tudom azt megcsinálni,hogy a bejövő szöveges tartalom ékezetes legyen.
Jelenleg ékezet nélkül jelenik meg. -
veterán
iOs-on sikerült valahogy de már nem emlékszem rá hogyan csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Microsoft Excel topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen routert?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest