Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz szabi__memo #4632 üzenetére

    Attól hogy még az akkukezelő off, azért még be kell állítani minden kívánt appnál a miui akku kímélőt is. Háttérben futást, autostartot engedélyezni, jogosultságokat engedni, értesítéseket engedni, hozzáférést az értesítések olvasásához bekapcsolni. Egyértelműen user hiba, a legjobban ezt szeretem a miui-ban hogy ennyire részletesen beállítható. Azt nem vitatom, hogy az alapértelmezett beállítások kicsit agresszívek, aki nem ért hozzá az tényleg szívhat ilyenekkel. A 9-es 10-es miuiban ráadásul már szinte minden beállítás elérhető a biztonság appból, régebben azért elég trükkös helyeken kellett állítgatni.
    Abszolút nem a miui a szar, csak rendesen be kell állítani. Én még miui 2-vel kezdtem (Defy), és a redmi 1s óta mindig van xiaomi telóm miui-val, és ha jól beállítottam akkor soha nem volt ilyen gondom.
    A huawei és htc rendszereket nagyjából adom, ott is lehetnek ilyesmi gondok, csak ott nincsenek rá részletes beállítások, mint a miui-n. (Volt huawei is, kb. 2 hónapig bírtam miui után hogy nem lehetett rendesen beállítani csak reménykedni hogy rom frissítéssel jobb lesz, nem is bánom hogy megváltam tőle)

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák