Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz Upo #13080 üzenetére

    A Google Fit az órától kapott lépésadatokat teszi oda be, nem jó a fordítás, mert az nem edzések, hanem minden aktivitás (lépések). Az edzésekre ő szívpontokat ad, heti 150 pont (75 perc nagyon intenzív vagy 150 perc intenzív mozgás) a WHO által ajánlott érték. Ezeket az adatokat a használt fitneszappból tudod csak feltölteni, Amazfitből és MiFitből sajnos nem. Én Wahoot használom futásra, gyaloglásra, túrára, nordic-ra és bringázásra (tehát a kültéri nem klasszikus edzésekhez), míg a Keep nevű (és mostanában a Fitify is bejött) fitneszappot kardio, HIIT, és saját súlyos edzésekhez, TRX-hez.

    Ezek beküldik az adatokat egy fokkal normálisabban a Google Fit-be (de sajnos nem jól használják 100%-ban egyik sem jó adatokat tol be API-n), és Stravába is.

    A Google Fit-et azért szeretem mert az összes adat oda befut és visszanézhető, egy helyen, a vérnyomástól az alváson át a különféle aktivitásokig. Nem tudok róla, hogy más ilyen komplex megoldás lenne (igen, látom hogy Amazfitben is már van vérnyomás is, de ami ennél fontosabb, pl. TRX és egyéb edzések, azok nincsenek).

Új hozzászólás Aktív témák