Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz Upo #12996 üzenetére

    A szérián KÍVÜL nekem is minden más megmaradt.
    Illetve nem, bocsi. Egy évnél régebbi súlyelőzmények elvesztek. Csak abban nem vagyok 100%-ra biztos, hogy ez miatt, mert mentésből visszaállítva (Titanium Backup) a széria visszajött, de a súlyadatok nem :( És ráadásul most is tök úgy tűnik, hogy folyamat törli az 1 év és 1-2 héten túli adatokat, a legutolsó most már csak 2019.06.16.

    Ugye akkor kellett ezzel szenvednem, amikor néhány hete az app elkezdett nem szinkronizálni, egy hibás frissítés miatt (itt a fórumban is téma volt). Akkor próbáltam ki az Amazfit-et is, de mivel elveszett benne a széria, így azt lefagyasztottam és visszaálltam mentésből a MiFit-re (nem Amazfit "felejtette" el a szériát, hanem ahányszor belépek egy alkalmazásba - pl. a MiFit-be is -, mindig más napot ad ki... Az 500 közeli a valóság, és az is egy rendszerhiba miatt szakadt meg anno, szóval megbízhatatlan fo* az alkalmazás)

    A széria csak optikai dolog, és lehet rajta röhögni (pedig ku**a sok munka van benne), de a súlyadatok elvesztése nagyon fájó pont, és korábban nem törölte ezeket, mert többször néztem, amikor referáltam az illetékes személyeknek. 146 kilóval indultam ugyanis, míg mostanra eljutottam a 84-hez. Így már nincs meg a teljes története a fogyásomnak, amit ennyi munkával egy szoftverhiba miatt elveszteni, eléggé bosszantó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák