Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Kb. 5 éve úgy 10 másodpercig elgondokodtam valamilyen emelt fényerejű izzón. Aztán mégis sikerült lebeszélnem magam róla. A 8G4D-nek nagyon jó a lámpageometriája szerintem, így a normál izzóból is jó eredményt hoz ki. Ezt a korábbi összes céges autóval összehasonlítva is megállapítottam, amikben volt elég sokféle. Xenonostól kezdve sima lencsésen át minden.
    Aztán mikor hallottam, hogy 5-6 havonta cserélik azok akik olyat vettek, meggyőzött, hogy biztos hogy nem teszek bele olyat. Pláne nem a normál izzó árának esetleg akár kétszereséért. Pláne hogy a gyári 7 év után égett ki.
    Aztán kollégámnak az egyik emelt fényű megégette maga fölött a foncsort, mindkét oldalon, mindkét lámpában, így már kifejezetten ellenzem az ilyeneket. Persze lehet, hogy simán csak a D Corsa foncsora szar. Mert B Corsában másik ismerősnek már legalább egy éve van bent valami ilyen ívfény színhőmérsékletű csodaizzó, és még nem látni nyomát.

    Körülöttem persze mindenki valami ilyennel jár, aztán cserélgetik max félévente. De mindenki másra költ. Ha valaki bagózik, arra is elmegy, ha iszik, arra is, ha többet autózgat hobbiból akkor benzinre is. És persze van az is, hogy szar a lámpa, és muszáj ilyet beletenni hogy használható legyen.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák