Új hozzászólás Aktív témák

  • !Overdose!

    őstag

    válasz audi100td #24682 üzenetére

    A 7gen Accord-ot 3 féle motorral gyártották. Benzines vonalon 2.0 és 2.4 és ugye a 2.2 dízel. Facelift után a 2.0 és a dízel 6 sebességes váltót kapott. A benzinesekből van automata is, a dízelből nincs. Véleményem szerint a 2.0 sem alulmotorizált, bátran vállalható, de mivel a 2.4 sem fogyaszt sokkal többet én inkább azt választanám. Komolyabb probléma nem jellemző az Accord-okra, a gyári kuplung és a gyári fék valakinél gyorsabban fogy az elvártnál, de a jó minőségű utángyártott a tapasztalatok szerint megoldás a problémára. A dízel a megbízhatóbbak közül való és kellemes karakterű, de ez is csak egy common rail, előbb utóbb cserélni kell majd az injektorokat és a magasnyomású szivattyút is.

    Összességében bátran tudom neked ajánlani bármelyik verziót, a Civic után szerintem én is 7gen Accord-ba fogok átülni. Ha bővebben érdekel a téma, akkor nézz be a Hondafórum Accord topikjába, biztos vagyok benne, hogy készséggel fognak válaszolni a kérdéseidre és segítenek autót választani.

    Véleményem szerint nagy előnye a Hondának, hogy hatalmas rajongótábora van, akik nagyon sokat tudnak segíteni (infók, alkatrészek, szerelők), kicsit olyan, mint a ThinkPad. ;)

    Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

Új hozzászólás Aktív témák