Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz bolykys #15305 üzenetére

    fb-on meg törölgetik a panaszkodós kommenteket, miközben egy hivalatos kommunikációs posztot egész nap nem tudtak összehozni... hát szégyen

    tippre talán az isms alapú netbank belépést/aláírást akarhatták bevezetni, és ha jól értem a kevés megmaradt kommentet, illetve az arra adott válaszukat, akkor abból én azt olvasom ki, hogy a karbantartás tervezett volt, de a leállás már nem (valami nagyon félrement a karbantartás során).

    egyébként azt is el tudom képzelni, hogy épp valami biztonsági mentésből való visszaállítás zajlik és azért nem lehet elérni semmilyen felületet, mert szándékosan lekapcsolták őket, hogy új tranzakciók ne generálódjanak, amíg nincs meg a teljes rendbeállítás (a kártyás tranzakciókat pedig mindeközben váratják a mastercard felől).

    attól nem félek, hogy elvesznének az adatok, vagy hogy OBA használata felmerülne, de a kommunikáció az több, mint siralmas.
    (tavaly decemberi hasonló leállásukat még megírta az index, nyilván nem annyira meglepő, hogy most már nem reagálnak [vagy nem ilyen gyorsan] az index-esek ilyen hirekre)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák