Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#66916) Attix70: Igen, azzal tisztában vagyok, hogy drágább, itt a kérdés, hogy mikor fut ki a gázhoz képest nullásra, beleértve a bekerülési költséget is. A szülői házban fafűtés van (kazános, nem a minden szobában pakolós), annak ismerem jól minden nyűgjét, illetve erdőnk sincs, de ha lenne, akkor sem érné meg, mert a fát saját magadnak se ingyen szeded - venni kell láncfűrészt, benzint...stb...

    A gáz a fától is olcsóbb, nem kérdés!

    @ (#66917) pjen: Ja, hogy fűtött a tálca, úgy érthető. Mondjuk mínusz húsz relatíve ritkán van, igazából -15 fokban is világvége van az országban.
    130nm az nem kevés, mennyibe került ez a technológia? Gondolom mindenhova ugyanannyiba kerül, szóval készülék ár x darabszám, igaz?

    @ (#66918) tordaitibi: Nem A+ ingatlan, de ahogy közben nézem a dolgokat, nem a villany lesz a befutó...
    A ház szigeteletlen, de nem is lesz szigetelve, nincsenek sajnos jó tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Matematikailag jó a szigetelés, de vannak egyéb tényezők, amik már nem szerencsések - nem levegőzik a fal, penészedés, szóval nekünk eddig a szülői házon csalódás a szigetelés megléte.
    A fizika is adja magát, hogy ha 1kWh-t fűtök el, mindegy, mivel fűtöm, a teljesítmény ugyanaz.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák