Új hozzászólás Aktív témák

  • HoTaZo

    őstag

    Sziasztok!
    Remélem nálatok nem OFF a kérdésem.
    Ti hogyan oldanátok meg az alábbi feladatot?
    Settopboxról szeretném az RCA jelet egy kis méretű kijelzőbe is eljuttatni. A stb az esetek 99,99%-ban normál FHD tv-re küldi a jelet (tehát FHD-re van állítva), mind ezt HDMI-n. A fennálló 0,01%-ban lenne a jel a kis kijelzőre továbbítva az RCA videó csatiról, azon célból, ha a stb-ről kapcsolnám az internet rádiót s míg oda elnavigálok a stb menüjében. Ehhez a művelethez elég túlzónak tartom a nagy tv-t be-ki kapcsolni.
    Keresem azt a kis (olcsó*) kijelzőt, mely megfelel erre a célra.
    Tudom, hogy vannak kis (kép) profi kijelzők, de ennél sokkal olcsóbb megoldást keresek. Valami használt döglött cucc kijelzőjét lehet ilyesmire használni? Az áruházakban szoktak kicsi pultba beépített kijelzők lenni (az eladók se tudtak-vagy akartak- többet mondani róluk) saját anyag promó céljából.
    Nekem még egy régi használt fényképező kijelzője is megfelelne, csak tudnám (értenék hozzá), hogyan lehet egy ilyen jelet megjeleníteni rajta!
    Remélem nem voltam túl kusza s talán még megoldást is tudtok rá. :)

    *az olcsóság azért cél, mert amennyire lenne használva, arra nem invesztálnék be egy tíz vagy több tíz ezres cuccra feleslegesen, szerintem max. 5k a cél és max.7". Az ezen felüli ár és méret már ágyú verébre.

    Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák