Új hozzászólás Aktív témák

  • Na újra itt vagyok. Perpill van fél tucat USB rack nem az hogy összevissza, de nem egy helyen és ez így nem tetszik. Külön probléma a velük járó kusza kábeltömeg. Ezen a problémán javítanék oly módon, hogy a megmaradt laminált padlóból kiszabnék és összeállítanák egy vagy több ilyet.

    A hűtési módszer kipróbált és bevált konstrukció, mert a 3db elsődleges rack most is ugyanígy egymáson egy rögtönzött papírburkolat alatt van, kábelmenedzsment nélkül... Ez a "laminált készülék" megoldhatná a problémát azzal hogy egy külön rekeszbe feltekerném a kábeleket és csak annyi jönne ki belőle ami feltétlen kell az USB csatlakozókig és a konnektorig.

    Viszont ahogy látszik ugrott a rack-ek főkapcsolójának használata ha a hátulját lezárom, már pedig le kellene mert akkor a túloldalában új kosz és pókfészek lehet, a kábelek között.

    Kérdés: mi van akkor ha az áramot kettévágom és egy második kapcsolón vezetem át, ami már a tetején lenne könnyedén elérhető helyen, a rackek bent pedig állandóan bekapcsolt állapotban lennének és csak a külső kapcsoló kapcsolná be őket. Van itthon pár DPST ON-OFF kapcsoló, csak téglalapot ezúttal elég necces kiképezni csak fúrni egyszerűbb volna ehhez a kapcsolóhoz ami szintén DPST, de OFF-ON. Ez biztonságtechnikai szempontból megfelelő? Mi a különbség ON-OFF és OFF-ON között?

    Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák