Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathiask

    senior tag

    válasz dgyuri0123 #95985 üzenetére

    "Ismét kezdjük?"

    Ismét? Valamiről lemaradtam? Írtál, írtam, írtál, írtam. Mint ahogy most is. (nem tudok 0-24-ben reagálni)

    Amúgy nem a Dalis beszélgetésre gondoltam. Az én fejemben az ragadt meg mikor valaki Klipschhez keresett erősítőt és semmi más információ nem állt rendelkezésre, se az elvárásairól, se a felhasználásról, mégis az volt a tanács hogy ezek filmre valóak és zenéhez inkább adja el. Nyilván a saját preferenciáid és elvárásaid szerint neked ez a jó döntés. Én csak azt mondom, hogy másoknak ettől még lehetnek mások az igényei és mást tarthatnak jónak zenére is. Én ilyen szempontból erősnek érzem most is azt a tanácsot, így hogy semmi info nem volt a kérdező szándékáról. Én nem keseríteném el az idetévedőket ilyen kevés info alapján, hogy "szarod van", lehet neki az ő értékrendje szerint nem az.
    Szerintem nincs a hifiben egy abszolút "jó" mindenkinek. És én úgy látom hogy gyakran a saját igények, saját benyomások, saját tapasztalatok vannak alapigazságnak kikiáltva(nem csak feltétlen részedről) és ebből lesz a vita, mivel másnak meg mások ezek az alapigazságok. És lehet itt vissza is kanyarodtunk a beszélgetés elejéhez miszerint érzésre sok a fals info a hifitopicokban úgy általában. Lehet igazából nem fals, csak épp egy embernek nem az, a többinek meg igen. (most csak hangosan gondolkozok, próbálom megérteni az okokat)
    Lehet azt kéne tudatosítani az idetévedőkben, hogy ne vegyék komolyan az itt elhangzott infokat, nem tudom. Ilyen szempontból szerintem vicces szazbolha az itt összeszedett "infok" visszamondásánál alkalmazott szarkasztikus humora(már ha az). Kicsit rávilágít néha mennyi képtelen/lényegtelen infot lehet itt összeszedni.

Új hozzászólás Aktív témák