Új hozzászólás Aktív témák

  • fererencz89

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Joshi #89993 üzenetére

    Azzal, hogy a méretéhez képest jól szól, elhiszem. ahogy mondtam: van fejlődés. Csak esetenként szerintem az így kapott "jóság" valaminek a rovására megy. Ízlésről kár vitázni, valakinek az erős, kerek mély a fontos, másnak a térábrázolás, hangulat, stb.

    Volt egy Acoustic Energy AE100-asom, meg azzal egyidőben itt volt haver AE aegis evo one-ja. Talán hasonló szintet képviselnek, csak 15-20 év korkülönbséggel. A régebbi, AE100-as kicsivel kisebb, de jól megépített, a másik már modern, látványos, a doboza is kidolgozottabb, és nagyobb is. Elsőre az aegis evo egyestől leesett az állam, bődületes mély a 130-as mély-középtől, sok állót lealázna. Aztán mikor igazán zenét kezdtem el hallgatni, nem tetszett, nem éreztem jónak, annak ellenére, hogy "jobb". Nem is tudtam sokáig hallgatni.

    Ne érts félre, nem a dobozaid ellen szólok. Arról nem is lehet véleményem, nem hallottam, és nem törvényszerű, hogy a régi jó, az új rossz. Fordítva sem. :)

    Említetted a régi felvételeket. Van néhány album, amit hallgatok (és biztos még sok, amit nem is ismerek), és piszok jól szólnak. Digitális formában vannak meg ugyan, de maga a felvétel, ahogy létrehozták, beállították... Szintén ízlés dolga, de a maiak többségében nekem "túltoltak", hatásvadászok.

    Miket hallgattál, amik nem tetszettek?

    Nem szotkam hibázni.

Új hozzászólás Aktív témák