Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    Mivel anno a diamond 8.4-eket ajándékba kaptam nincs szívem eladni. Emiatt gondoltam otthon beállítom őket a szüleimnek. Vettem hozzá egy pioneer a-103-as erősítőt. Kábelekből csak amit a tesco-ban is lehet kapni alap hama kábeleket vettem hozzá. Forrásnak meg beraktam teszként a telefonomat rajta lossless és spotify zenékkel. Az eredmény meglepő volt. Sokkal jobban zenéltek a dobozok, mint előtte. A mélyek is sok zenénél túlzóak voltak, pedig én tényleg szeretem a mély tónusokat.
    Ami érdekes, hogy a rotel 945-öt próbáltam anno a streamaudio-nál a quadral argentum 570-esekkel és nem éreztem kevésnek a mélyeket. Sőt! Igen jól tolta.
    Kábelekből pedig anno a qed silver anniversary xt-t és a qed performance audio graphite volt az erősítő a schitt modi között egy ideig és azzal sem volt jó, de a mostani vdh the combination és a vdh cs122-vel se.
    Mi lehet akkor a gyenge láncszemem? Valami miatt most életre keltek. :F
    A mostani triangle dobozoknál is tapasztalok egy kis visszafogottságot. Az új daccal nagyon szép, részletes. De meg sem közelíti azt, amit a boltban hallgattam a marantz pm6006 és a marantz cd6006-at. A kábelek nem tudom, hogy mik voltak. :N

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák