Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Egon #54995 üzenetére

    A Maczkó egyetért a szőke jampec válaszával.
    Fúrogatni nem illik a hangdobozokat, ha már valamit akarsz, akkor legfeljebb szorítóst. Bár nem mutattad meg, hogy milyen az a tartó, amit kinéztél, de ha már falikonzolt választasz, akkor mindenképpen olyat, ami stabilan tartja a hangdobozt. Te döntöd el, hogy belevágsz-e ilyesmibe, a készüléked nem feltétlen ér meg különösebb ezirányú befektetést, de persze jobban szól egy rendes konzolon, mint egy polcon. A készüléked nem igazán hifi készülék, tehát nehéz hifis szemszögből hozzáállni az adott körülmények melletti "ideális hangzást" kereső szándékodhoz.

    (#54997) nucky30 Nincs véleményünk ezekről a "HIFI szettekről", mert ezek nem hifi készülékek. Ezeket eleve hifikerülő célzattal tervezték. Nem tudom, mennyi az a "használtan jó ár", de "mi" (értsd hifisták) ingyen se vennénk meg, mert nem szeretnénk hallgatni. Hifiben bizonyára szívesen segítenénk, de a hifit azt más irányban kell keresni - még a minihifinek nevezett területen is.

    (#55001) krichd1 Kicsit kilógna a kolléga keretéből, de igazad van, alig drágább, és megér ennyi kilógást szerintem is. Mondd neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák