Új hozzászólás Aktív témák

  • Engineer086

    Modder

    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni hangfalválasztás ügyében.
    10 évvel ezelőtt összeraktam magamnak SAL komponensekből egy álló hangfalat, amit eddig megelégedéssel használtam. Eddig jellemzően elektronikus zenét hallgattam, amire teljesen meg is felelt a páros. Mostanában azonban egyre több hangszeres zenét hallgatok, jellemzően jazzt és kezdek rájönni, hogy szeretett hangfalaimnak vannak ám hibái. Általában számítógép a műsorforrás, dedikált hangkártyával, de néha használom még a jó öreg cd lejátszómat is (SL-PG 100, ha jól rémlik). Az erősítő egy H/K hk330i. Gondolkoztam rajta, hogy építek magamnak egy másik, komolyabb meghajtókkal szerelt hangsugárzó szettet, de rájöttem, hogy ha igazán jó minőségű végeredményt szeretnék, akkor ugyanott vagyok, mintha kifizetnék egy gyárilag összerakott szettet.
    Mivel nem vagyok eleresztve pénzügyileg, ezért a belépő kategóriás hanfalkínálatot vettem szemügyre és megakadt a szemem a Taga és Cav tipusú hangfalakon.
    Érdekelne, hogy nektek van-e tapasztalatotok ezekkel a típusokkal? Megéri velük foglalkozni, vagy inkább gyüjtögessek még egy kis pénzt, és vegyek egy Wharfedale, esetleg Magnat szettet?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/

Új hozzászólás Aktív témák