Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz ozzy711 #30186 üzenetére

    A kiinduló pszichiátriai problémához két dolgot tennék hozzá, persze egyik sem valami nagy felfedezés, de szeretek szociálpszichologizálni.
    1.; Általában azok beszélik össze a legtöbb butaságot itt a topikban (és másutt is), akik folyton lebutaságozzák, lehülyeségezik a mások szövegeit - tisztelet a kivételnek, de sajnos kevés olyan kivétel van, aki a rossz modora mellett jellemzően okosakat, igazakat mond.
    2.; Viszonylag ritka az az eset, amikor az ilyen típusú emberek azért kötnek bele a mondandónkba, mert mást állítanak, mint mi. Azt hiszem, sokkal többször esik meg az az eset, hogy például valamilyen témában leírjuk, hogy 2x2=4 (merthogy ez a kijelentés ebben a tartalomban és ebben a kifejtési részletességben kapcsolódik az adott témához), ám ezután jön a nagyokos, és elmondja, hogy ezígyhülyeség/eznemígyvan/eznemilyenegyszerű, ugyanis 2+2 is egyenlő néggyel, ellenben 2 osztva 2-vel az már közel sem négy, sőt 2 köbgyöke meg már nem is hasonlít a négyre...

    A hozzászólásodhoz kapcsolódva:
    az pedig már egy következő lépcsőfok, hogy a hifiben-audiofíliában alkalmanként esetleg olyan kitételekkel is élnünk kell, hogy aszongya:

    "Kétszer kettő néha öt
    Nem csalás, nem ámítás,
    De valóban sokszor hibás a számítás
    Kétszer kettő néha öt
    Minden tételt félrelök
    Egy sokat ígérő szerelmes pillantás"
    :DDD

Új hozzászólás Aktív témák